Libnet.ro
UNICEF

10:30

Geo Saizescu nu are loc in Cimitirul Bellu.

România Liberă România Liberă,
Geo Saizescu nu are loc in Cimitirul Bellu.

Regizorul Geo Saizescu, decedat luni, a fost inmormantat, joi, in Cimitirul de la Manastirea Cernica, deoarece Uniunea Teatrala din Romania UNITER) a respins cererea familiei regizorului de a-i acorda un loc de veci pe Aleea Artistilor din Cimintirul Bellu, relateaza Ziarul National. Citeste si Geo Saizescu, la finalul filmului Familia lui Geo Saizescu a solicitat UNITER un loc de veci pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu, acolo unde si-ar fi dorit regizorul sa se odihneasca. UNITER a . continuă pe România Liberă

Geo Saizescu, condus astazi pe ultimul drum. Regizorul va fi inmormantat in cimitirul Manastirii Cernica

Geo Saizescu joaca astazi ultimul rol. Regizorul va fi inmormantat in cimitirul Manastirii Cernica. in ultimele doua zile, holul teatrului Odeon, unde este depus trupul neinsufletit al artistului, s-a umplut.

Regizorul Geo Saizescu a fost inmormantat in cimitirul Manastirii Cernica

Regizorul Geo Saizescu a fost inmormantat cu onoruri militare joi, in jurul orei 14. 00, la cimitirul Manastirii Cernica de langa Bucuresti. Slujba a avut loc in prezenta familiei, dar si a catorva zeci de.

Geo Saizescu va fi inmormantat joi, la Cimitirul de la Manastirea Cernica

Regizorul Geo Saizescu, care a murit la inceputul acestei saptamani, la varsta de 80 de ani, va fi inmormantat joi, la ora 12:00, in Cimitirul de la Manastirea Cernica. in aceeasi zi, la ora 10:00, va.

FOTO VIDEO A murit regizorul, actorul si scenaristul Geo Saizescu. Maestrul avea 80 de ani

Regizorul Geo Saizescu, unul dintre cei mai importanti regizori romani de film, actor in piese de teatru, precum si in numeroase filme, a murit luni seara, la varsta de 80 de ani.

Trupul lui Geo Saizescu va fi depus, miercuri, la Odeon. ...

Trupul neinsufletit al regizorului Geo Saizescu va fi depus, miercuri, la teatrul Odeon, din Bucuresti, la ora 11. 00, urmand sa fie inmormantat, joi, la Cimitirul Bellu, informeaza B1TV. VESTEA care a INTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT Geo Saizescu a decedat luni seara la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, unde fusese transferat in urma cu o saptamana din cauza unor complicatii pulmonare. CITITI SI: Ce mesaje de .

Trupul neinsufletit al regizorului Geo Saizescu va fi depus miercuri la teatrul Odeon, urmand sa fie inmormantat joi la Cimitirul Bellu

Trupul neinsufletit al regizorului Geo Saizescu va fi depus, miercuri, la teatrul Odeon din Bucuresti, la ora 11:00, urmand ca inmormantarea acestuia sa aiba loc, joi, la Cimitirul Bellu, potrivit presedintelui.

Geo Saizescu va fi inmormantat la Manastirea Cernica, desi locul sau ar fi fost pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu

Maestrul Geo Saizescu, creatorul genial al cinematografiei romanesti, a povestit, in ultimul sau interviu, despre cum a plecat din Oltenia cu convingerea ca poate face arta cinematografica si teatrala. in.

Geo Saizescu a fost inmormantat cu onoruri militare la cimitirul Manastirii Cernica

Regizorul Geo Saizescu a fost inmormantat cu onoruri militare joi, la cimitirul Manastirii Cernica de langa Bucuresti, in prezenta familiei, dar si a catorva zeci de admiratori si apropiati, precum si.

Regizorul Geo Saizescu a decedat

Regizorul Geo Saizescu a decedat, ieri, la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala.

VIDEO Regizorul Geo Saizescu a murit la varsta de 81 de ani

Cunoscutul regizor, scenarist si actor Geo Saizescu a decedat luni seara la varsta de 81 de ani, la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. Regizorul suferea de mai mult timp de grave probleme pulmonare. Printre cele mai cunoscute filme regizate se numara: Asta seara dansam in familie 1972); Secretul lui Bachus 1984) sau Pacala 1974). De asemenea, Geo Saizescu a jucat in numeroase filme, intre care S-a furat o bomba, Asta seara dansam in familie, Pacala sau Eu, tu si Ovidiu.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )