Libnet.ro
UNICEF

17:45

George Becali, sfat pentru Remus Cernea: E mai bine pentru el sa se stabileasca in Olanda

Antena3 Antena3,
George Becali, sfat pentru Remus Cernea: E mai bine pentru el sa se stabileasca in Olanda

George Becali a comentat decizia primarului Capitalei Gabriela Firea, care vrea sa ofere 15 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Cea mai buna parere am. Prima data facem casa Domnului,. continuă pe Antena3

Terapie pentru recapatarea increderii dupa un mare esec. Noteaza toate lucrurile pe care ai fi putut sa le faci mai bine

Cu totii trecem prin viata la un moment dat prin esecuri mai mari sau mai mici. Si, in destule cazuri, esecurile ne afecteaza increderea in noi. insa esecurile nu trebuie considerate niciodata un capat de drum. Iata cateva sfaturi utile pentru recapatarea increderii in sine.

Crestere a salariului mediu net, in luna iunie. Cei mai bine platiti, angajatii in domeniul IT

Salariul mediu net a crescut, in luna iunie, cu 15 lei, ajungand, astfel, la 2. 078 lei. Cele mai mari salarii s-au inregistrat in activitati de servicii in tehnologia informatiei inclusiv activitati de servicii informatice) - 5. 295 lei, iar cele mai mici in hoteluri si restaurante - 1. 251 lei.

Jurnalul de calatorie al unui irlandez fascinat de Romania: Ne-am simtit mai bine decat la Paris (FOTO)

John Mullins este un irlandez care a petrecut patru saptamani pe meleaguri romanesti alaturi de partenera sa, Margaret Linehan, si care a ramas mai mult decat placut surprins de frumusetile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )