Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Homostean, fost ministru al Internelor in comunism, va fi anchetat pentru infractiuni contra umanitatii

Adevărul Adevărul,
George Homostean, fost ministru al Internelor in comunism, va fi anchetat pentru infractiuni contra umanitatii

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala hunedoreanul George Homostean, fost ministru de interne in perioada regimului comunist, acuzat de infractiuni contra umanitatii. continuă pe Adevărul

Epoca de aur in varianta liderului comunist George Homostean. Fostul prim-secretar al judetului Alba este acuzat de infractiuni contra umanitatii

Demnitar de prim-rang al regimului comunist, George Homostean, fost ministru de Interne si prim-secretar al judetului Alba, si-a pastrat obiceiul de a se lauda cu marile realizari din Epoca de Aur. A facut-o la Alba Iulia, unde a participat la evenimente prin care s-a sarbatorit infiintarea judetului Alba. Numele acestuia este implicat in doua dosare: moartea disidentului Gheorghe Ursu si operatiunea Autobuzul.

Cazul disidentului Gheorghe Ursu: Fostul ministru de interne comunist George Homostean, vizat de anchetatori

Un fost ministru de Interne din perioada comunista ar putea fi urmarit penal pentru crime impotriva umanitatii. Procurorii cer inculparea lui George Homostean, fost ministru de Interne in perioada 1978-1987, in dosarul mortii disidentului Gheorghe Ursu.

Klaus Iohannis cere urmarirea penala pentru fostul ministru de Interne George Homostean

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, joi, urmarirea penala pentru fostul ministru de Interne George Homostean. Fostul ministru de Interne Homostean, acuzat in cazul Ursu. Stire in curs de.

Parchetul General a cerut aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru comunist George Homostean, in dosarul disidentului Gheorghe Ursu

Parchetul General a cerut, marti, aviz Presedintiei, pentru urmarirea penala a fostului ministru de Interne, George Homostean, in perioada comunista, in dosarul mortii disidentului Gheorghe Ursu. Homostean este cercetat pentru complicitate la infractiuni contra umanitatii.

Presedintele Klaus Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru comunist George Homostean, in dosarul disidentului Gheorghe Ursu

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis joi, Ministrului Justitiei, cererea de urmarire penala a fostului ministru de Interne in timpul regimului comunist, George Homostean, acuzat de infractiuni contra umanitatii de catre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

George Homostean este acuzat de crime contra umanitatii, in dosarul uciderii unui disdent anti-comunist

George Homostean, deveanul care a condus Ministerul de Interne in perioada 1978 1987, este acuzat de crime impotriva umanitatii. Procurorul general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat Presedintelui Romaniei formularea cererii de urmarire penala impotriva acestuia.

George Homostean este acuzat de crime contra umanitatii, in dosarul uciderii unui disident anti-comunist

George Homostean, deveanul care a condus Ministerul de Interne in perioada 1978 1987, este acuzat de crime impotriva umanitatii. Procurorul general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat Presedintelui Romaniei formularea cererii de urmarire penala impotriva acestuia.

Noi audieri in dosarul Govor, la DNA Oradea. Un fost ministru al cabinetului Ponta a dat declaratii in calitate de martor

Un fost ministru al Guvernului Ponta a ajuns astazi, 19 ianuarie 2016, in fata procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie Oradea. Dupa presedintele PSD Liviu Dragnea, fostul premier Victor Ponta, presdintele CJ Satu Mare Adrian Stef sau senatorul Marian Valer, un alt important politician a fost audiat ca martorin dosarul fostului presedinte al PSD Satu Mare, Mircea Govor.

Iohannis a aprobat urmarirea penala a fostului ministru Homostean

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi Ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui George Homostean, fost Ministru de Interne in perioada 4 septembrie 1978 -3 octombrie 1987, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele a dat unda verde urmaririi penale a lui Homostean

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi Ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui George Homostean, fost Ministru de Interne in perioada 4 septembrie 1978 3 octombrie 1987, pe care Parchetul General il acuza de infractiuni contra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )