Libnet.ro
UNICEF

10:15

George Michael a fost inmormantat, dupa trei luni de la decesul sau

Hotnews Hotnews,
 George Michael a fost inmormantat, dupa trei luni de la decesul sau

Inmormantarea lui George Michael a avut loc dupa trei luni de la moartea sa care a luat prin surprindere intreaga lume, la varsta de 53 de ani. Familia artistului a confirmat ca 'o ceremonie mica, privata' a reunit 'familia si prietenii apropiati', informeaza BBC. continuă pe Hotnews

Ziua in care familia si-a luat adio de la George Michael. De ce a fost inmormantat cantaretul dupa trei luni de la deces

Prietenii si familia lui George Michael s-au adunat miercuri la cimitirul Highgate din Londra, unde si-au luat ramas bun de la cantaret, potrivit Mirror. co. uk. De departe, cel mai afectat la.

Interes major pentru activele Oltchim. Termenul limita pentru depunerea ofertelor angajante a fost prelungit cu trei luni

Interesul pentru preluarea activelor combinatului Oltchim se dovedeste a fi mare. Administratorii judiciari decis, marti, prelungirea cu trei luni a termenului limita de depunere a ofertelor angajante, ca urmare a solicitarilor primite.

Judecatorul din cazul Gradinita groazei, suspendat trei luni din magistratura

Judecatorul constantean Bogdan Alexandru Arhip a fost suspendat timp de trei luni din functie de catre Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Decizia vine dupa ce Inspectia Judiciara l-a reclamat la CSM pentru modul in care a tratat cazul unor minori abuzati in gradinita Micul Regat din municipiul Constanta.

Judecatorul Bogdan Arhip, din dosarul Micul Regat, suspendat din functie pentru trei luni

Bogdan Arhip, care a fost desemnat initial sa solutioneze dosarul Micul Regat, a fost suspendat din functie pe o perioada de trei luni. Decizia poate fi contestata la instanta suprema.

Judecatorul din dosarul Gradinita groazei, suspendat trei luni din functie de CSM

Magistratul constantean Bogdan Alexandru Arhip, care a judecat initial dosarul cunoscut sub numele de Gradinita groazei, a fost suspendat marti din functie pe o perioada trei luni de Sectia pentru ju.

Patru elevi dintr-un licei din Ploiesti au fost raniti dupa ce un panou didactic le-a cazut in cap

Patru elevi ai Colegiului Virgil Madgeanu din Ploiesti au fost raniti usor, suferind traumatisme cranio-cerebrale si au fost dusi la spital pentru investigatii medicale, dupa ce luni, in timpul orelor de curs, un panou didactic s-a desprins de pe un perete si le-a cazut in cap, potrivit News. ro.

FOTO + VIDEO. Trei persoane au fost ranite, dupa ce o masina de gunoi s-a rasturnat, intr-o localitate constanteana. Una dintre victime va fi preluata de un elicopter SMURD

Trei persoane au fost ranite, marti, intr-un accident rutier urmat de un incendiu, care a avut loc pe strada Primariei, la Poarta Alba.

O romanca a fost arestata, dupa ce a distrus doua candelabre din secolul al XVIII-lea, care se aflau in Pantheon. Cristina Conachi: Nu stiu de ce am facut-o

O romanca a fost arestata la Roma, sub acuzatia de vandalism, dupa ce a distrus doua candelabre din secolul la XVIII-lea, care se aflau in Pantheon.

VIDEO. Un sofer roman a fost retinut, dupa ce TIR-ul pe care il conducea a fost implicat intr-un accident, in nordul Italiei. Doua persoane au murit, sase au fost ranite

Doua persoane au murit, alte sase au fost ranite, pe o autostrada din nordul Italiei, dupa ce un TIR condus de un roman, care era incarcat cu peste, s-a rasturnat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )