Libnet.ro
UNICEF

23:15

George Simion, ironii la adresa lui Voiculescu in timpul motiunii: A venit taticul Ciolos ca sa va ia apararea?

Adevărul Adevărul,
George Simion, ironii la adresa lui Voiculescu in timpul motiunii: A venit taticul Ciolos ca sa va ia apararea?

Copreseidntele AUR, George Simion, l-a ironizat pe Vlad Voiculescu la motiunea de cenzura impotriva acestuia, dupa ce in sala de plen a venit si eurodeputatul Dacian Ciolos. continuă pe Adevărul

George Simion il demasca pe Vlad Voiculescu: Sunt interese mari sa ramana ministru al Sanatatii

Lucrurile in Sanatate par sa fie cusute cu ata alba, potrivit declaratiilor facute de liderul AUR, cu putin timp in urma. intr-o perioada extrem de tensionata din punct de vedere medical, George Simion a aruncat bomba, aratand cu degetul spre actualul ministru al Sanatatii. Ce interese are Vlad Voiculescu in calitate de ministru George Simion .

Vlad Voiculescu, ridiculizat in Parlament, de George Simion: Una vorbim, alta fumam

George Simion l-a criticat pe ministrul USR PLUS de la Sanatate, Vlad Voiculescu, pentru faptul ca nu a luat masurile promise in sistemul sanitar, pentru a preintampina evenimentele nefericite, precum cel de la Sp.

George Simion si-a pus romanii in cap? Declaratia care socheaza: Ungaria ar trebui sa fie un exemplu

George Simion, liderul partidului AUR a cerut Guvernului Romaniei sa ia exemplul Ungariei. Care este declaratia acestuia? George Simion, declaratie socanta Liderul Partidului Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) a facut o declaratie socanta. in cadrul unei interventii telefonice la GSP, George Simion a cerut Guvernului Romaniei sa se inspire din strategia Ungariei, aceea de a .

George Simion, adevarul despre Diana Sosoaca: Gloria si orgoliul i-au luat ochii. Ce spune despre impacarea cu avocata AUR

George Simion, presedintele AUR, partidul aflat in crestere in sondajele de opinie, dupa alegerile parlamentare de anul trecut, a spus adevarul despre relatia cu Diana Sosoaca, despre care spune ca mandria si orgoliul i-au luat ochii, dar ca daca isi schimba atitudinea, exista sanse de impacare.

Continua scandalul in AUR. Diana Sosoaca: Asta e sarutul lui Iuda! Ce a facut George Simion VIDEO

Senatoarea Diana Sosoaca, exclusa recent din partidul AUR, a declarat in cadrul unei emisiuni la Romania TV ca s-a intalnit cu George Simion pe holurile postului de televiziune si, in momentul in care acesta a pupat-o, senatoarea i-a transmis ca este sarutul lui Iuda.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )