Libnet.ro
UNICEF

05:00

George Simion, adevarul despre Diana Sosoaca: Gloria si orgoliul i-au luat ochii. Ce spune despre impacarea cu avocata AUR

Antena3 Antena3,
George Simion, adevarul despre Diana Sosoaca: Gloria si orgoliul i-au luat ochii. Ce spune despre impacarea cu avocata AUR

George Simion, presedintele AUR, partidul aflat in crestere in sondajele de opinie, dupa alegerile parlamentare de anul trecut, a spus adevarul despre relatia cu Diana Sosoaca, despre care spune ca mandria si orgoliul i-au luat ochii, dar ca daca isi schimba atitudinea, exista sanse de impacare. continuă pe Antena3

Claudiu Tarziu spune adevarul despre Diana Sosoaca. Cum ar fi ajuns parlamentar, de fapt: Santaj

Claudiu Tarziu aduce detalii mult asteptate despre Diana Sosoaca. Ce a spus co-presedintele formatiunii AUR cand a prezentat modalitatea prin care a ajuns fosta colega senatoare? Cum a ajuns Diana Sosoaca senatoarea AUR? Claudiu Tarziu vine cu detalii neasteptate Claudiu Tarziu a socat o tara intreaga in cursul zilei de vineri in momentul in care .

Continua scandalul in AUR. Diana Sosoaca: Asta e sarutul lui Iuda! Ce a facut George Simion VIDEO

Senatoarea Diana Sosoaca, exclusa recent din partidul AUR, a declarat in cadrul unei emisiuni la Romania TV ca s-a intalnit cu George Simion pe holurile postului de televiziune si, in momentul in care acesta a pupat-o, senatoarea i-a transmis ca este sarutul lui Iuda.

Claudiu Tarziu: AUR a exclus-o din randurile sale pe Diana Sosoaca, o revocam din toate functiile din Parlament

Liderul grupului parlamentar AUR, Claudiu Tarziu, a anuntat luni, in plen, excluderea din partid a senatoarei Diana Sosoaca si revocarea acesteia din functia de presedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor si din cea de membru al Comisiei juridice, arataAgerpres.

Diana Sosoaca sustine ca e amenintata cu dosare pe numele fiului sau: Depaseste mafia siciliana VIDEO

Aflata in conflict cu sefii AUR, dupa ce a parasit partidul, Diana Sosoaca spune ca a primit amenintari cu dosare penale pe numele fiului sau.

George Simion, ironii la adresa lui Voiculescu in timpul motiunii: A venit taticul Ciolos ca sa va ia apararea?

Copreseidntele AUR, George Simion, l-a ironizat pe Vlad Voiculescu la motiunea de cenzura impotriva acestuia, dupa ce in sala de plen a venit si eurodeputatul Dacian Ciolos.

Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce ar fi fost data afara din AUR, de fapt: Urma sa ii cer demisia

Diana Sosoaca a rupt tacerea despre George Simion, co-presedinte AUR. Ea il acuza ca a tradat-o si ca nu a i-a tinut partea in conflictul cu ceilalti membri din AUR. Diana Sosoaca rupe tacerea Astfel ca Diana Sosoaca a spus ca si-a schimbat parerea despre George Simion, dupa ce acesta nu i-a luat partea in .

Legatura dintre Diana Sosoaca si Dana Budeanu. Dezvaluirea facuta de Mircea Badea

Mircea Badea a comentat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, declaratiile recente ale senatoarei Diana Sosoaca. Vorbele sale l-au facut sa reactioneze pe liderul AUR George Simion, prezent de asemenea in emisiunea moderata de Mihai Gadea.

Diana Sosoaca afirma ca a primit amenintari extrem de grave. Depaseste mafia siciliana

Diana Sosoaca sustine ca a primit amenintari cu dosare penale pe numele fiului sau, dupa plecarea cu scandal din AUR. Senatoarea i-a adus mai multe acuzatii lui George Simion si a facut o serie de dezvaluiri legate de cine ar conduce de fapt partidul.

Diana Sosoaca arunca bomba despre milionarul care ar conduce, de fapt, AUR

Alianta pentru Unirea Romanilor devine o bomba cu ceas. Acuzatiile senatoarei excluse curg in valuri si niciunul dintre liderii partidului pare ca nu scapa. Diana Sosoaca vorbeste inclusiv despre un milionar care ar conduce partidul din umbra.

Dan Tanasa lamureste misterul banilor din AUR, dupa acuzatiile aduse de Diana Sosoaca

Diana Sosoaca sustine ca acest scandal care a mers pana la excluderea ei din formatiunea AURa inceput de la bani. Ea a precizat cacelor careau functii in parlament li s-a a cerut procente din salarii. Contactat pentru un punct de vedere Dan Tanasa, deputat AUR, infirma acuzatiile aduse de senatoarea Sosoaca despre care spune ca are un stil de mahala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )