Libnet.ro
UNICEF

00:07

George Simion l-a umilit pe Traian Basescu. Ce a putut sa faca e ireal si viral pe Facebook

Playtech Playtech,
George Simion l-a umilit pe Traian Basescu. Ce a putut sa faca e ireal si viral pe Facebook

Pe pagina sa de Facebook, George Simion a facut un sondaj prin care a cerut parerea simpatizantilor sai. Asta, dupa ce Traian Basescu a afirmat ca partidul AUR este format din semidocti. George Simion l-a umilit pe Traian Basescu Dupa ce Traian Basescu a sustinut ca partidul AUR este format din semidocti, prin intermediul unei . continuă pe Playtech

Sondajul inedit facut de liderul AUR George Simion. Cum au reactionat sustinatorii sai

Dupa ce fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca AUR este format din semidocti care folosesc vadimisme care ar prabusi tara daca ar ajunge la guvernare, George Simion a facut un sondaj pe pagina sa de Facebook in care a cerut opinia fanilor sai.

George Simion a dat lovitura pentru AUR. A plecat din tara si a stabilit tot: decizia radicala

Copresedintele partidului a facut un anunt important dupa o intalnire cu mai multe organizatii europene. George Simion a dat lovitura pentru AUR, partidul urmand sa treaca printr-o schimbare neasteptata. Decizia radicala a liderului politic vine ca urmare a unei vizite facute in afara tarii. George Simion a dat lovitura pentru AUR. Ce decizie importanta a .

Traian Basescu, negru de suparare dupa relaxarea restrictiilor. Ce avertisment i-a transmis lui Nicusor Dan

Traian Basescu a tras un nou semnal de alarma cu privire la masurile de relaxare decise pentru Romania. in plina pandemie de Covid-19, intr-un moment in care toata Europa inaspreste restrictiile anti-Covid-19 din cauza noii tulpini, autoritatile din Romania s-au hotarat sa deschida mai multe localuri din tara, printre care restaurantele, cinematografele, jocurile de noroc.

Traian Basescu, umilinta totala pentru partidul AUR: Doamna Sosoaca ar fi buna de sefa de galerie la Dinamo

Fostul presedinte, Traian Basescu, a lansat recent un nou atac indreptat spre membrii partidului AUR, venind cu preconizari dezastruoase in cazul in care Romania ar fi condusa de aceasta formatiune politica. Europarlamentarul subliniaza faptul ca partidul AUR si-a casstigat popularitatea intr-un mod ascuns, dat fiind faptul ca nimeni nu auzise de el pana in momentul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )