Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu, negru de suparare dupa relaxarea restrictiilor. Ce avertisment i-a transmis lui Nicusor Dan

Playtech Playtech,
Traian Basescu, negru de suparare dupa relaxarea restrictiilor. Ce avertisment i-a transmis lui Nicusor Dan

Traian Basescu a tras un nou semnal de alarma cu privire la masurile de relaxare decise pentru Romania. in plina pandemie de Covid-19, intr-un moment in care toata Europa inaspreste restrictiile anti-Covid-19 din cauza noii tulpini, autoritatile din Romania s-au hotarat sa deschida mai multe localuri din tara, printre care restaurantele, cinematografele, jocurile de noroc. continuă pe Playtech

Specialistul Romaniei, anunt de ultima ora despre relaxarea restrictiilor. Cand vom reveni la o viata normala

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19, a vorbit in cursul zilei de joi despre momentul in care romanii isi vor putea relua iar viata dinaintea pandemiei. Specialistul a atras atentia, de asemenea, asupra comportamentului pe care cetatenii vaccinati trebuie sa il aiba pentru o perioada de timp. Romania are nevoie de o imunizare .

George Simion l-a umilit pe Traian Basescu. Ce a putut sa faca e ireal si viral pe Facebook

Pe pagina sa de Facebook, George Simion a facut un sondaj prin care a cerut parerea simpatizantilor sai. Asta, dupa ce Traian Basescu a afirmat ca partidul AUR este format din semidocti. George Simion l-a umilit pe Traian Basescu Dupa ce Traian Basescu a sustinut ca partidul AUR este format din semidocti, prin intermediul unei .

Traian Basescu, umilinta totala pentru partidul AUR: Doamna Sosoaca ar fi buna de sefa de galerie la Dinamo

Fostul presedinte, Traian Basescu, a lansat recent un nou atac indreptat spre membrii partidului AUR, venind cu preconizari dezastruoase in cazul in care Romania ar fi condusa de aceasta formatiune politica. Europarlamentarul subliniaza faptul ca partidul AUR si-a casstigat popularitatea intr-un mod ascuns, dat fiind faptul ca nimeni nu auzise de el pana in momentul .

Traian Berbeceanu, despre relaxarea restrictiilor in Bucuresti: Institutia Prefectului nu poate sa aprecieze daca cifrele furnizate de INSP si DSP sunt corecte

Traian Berbeceanu, prefectul municipiului Bucuresti, a comentat, sambata, intr-o interventie pe B1 TV, subiectulridicarii restrictiilor in Capitala, in contextul in care noile tulpini COVID, mai9.

Traian Berbeceanu, despre relaxarea restrictiilor in Capitala: Am fost obligati sa punem in executare Hotararea de Guvern, care a fost semnata inclusiv de ministrul Vlad Voiculescu

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a insistat ca autoritatile locale nu au avut alta optiune decat de a relaxa restrictiile in Bucuresti. Recent, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a pus la.

Autoritatile din Capitala au decis: Relaxarea restrictiilor intra in vigoare de luni, 25 ianuarie, in Bucuresti (VIDEO)

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a anuntat ca incepand de luni va intra in vigoare o relaxare a masurilor restrictive in Bucuresti. Decizia a fost luata in conditiile in care, timp de trei zile la.

Relaxarea restrictiilor in Bucuresti: Teatrele, cinematografele, restaurantele, cafenelele si salile de jocuri se redeschid de luni la 30% din capacitate

Teatrele, cinematografele, restaurantele, barurile, cafenelele si salile de jocuri de noroc din Bucuresti se vor redeschide la 30% din capacitate, incepand de luni, ora 0,00, urmare a unei decizii adoptate, vineri, de Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta. Relaxarea vine cu conditia mentinerii ratei de incidenta sub 31. 000 de locuitori. Capitala ramane pentru a cincea zi in zona galbena in ceea ce priveste rata de infectare cu noul coronavirus, cumulata la 14 zile, dupa ce duminica a inregistrat 2,37 cazuri la mia de locuitori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )