Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Simion a dat lovitura pentru AUR. A plecat din tara si a stabilit tot: decizia radicala

Playtech Playtech,
George Simion a dat lovitura pentru AUR. A plecat din tara si a stabilit tot: decizia radicala

Copresedintele partidului a facut un anunt important dupa o intalnire cu mai multe organizatii europene. George Simion a dat lovitura pentru AUR, partidul urmand sa treaca printr-o schimbare neasteptata. Decizia radicala a liderului politic vine ca urmare a unei vizite facute in afara tarii. George Simion a dat lovitura pentru AUR. Ce decizie importanta a . continuă pe Playtech

George Simion a facut anuntul neasteptat. Ce a decis liderul AUR in Parlament

George Simion a facut anuntul neasteptat. Ce a decis liderul AUR in Parlament. Ce se intampla cu Alianta pentru Unirea Romanilor, cititi in articolul de mai jos. AUR a facut anuntul neasteptat. Ce legi va sustine George Simion in Parlament George Simion, liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) a facut anuntul la care nu se .

George Simion, acuzat de furt si inselaciune. Ce ar fi facut pentru a intra in politica, de fapt

George Simion este acuzat de furt si inselaciune. Ce ar fi facut pentru a intra in politica, de fapt, liderul AUR, cititi in articolul de mai jos. Scandal la varful AUR. Cine il acuza pe George Simion de furt si inselaciune George Simion, liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), este acuzat de furt si inselaciune.

George Simion, acuzat de furt si inselaciune. Cui apartine, de fapt, numele partidului AUR

Scandal la varful partidului AUR. Presedintele George Simion este acuzat de furt si inselaciune. Presedintele Aliantei pentru Unitatea Rromilor - AUR, organizatie infiintata in 1996, sustine ca George Simion si-a insusit acronimul AUR cu care a candidat la alegeri si astfel a creat confuzie in randul electoratului rrom.

George Simion, despre accidentul activistului Daniel Bodnar: Probabil mafia lemnului a reusit sa-l elimine

George Simion, liderul partidului AUR, a transmis un mesaj despre accidentul activistului de mediu Daniel Bodnar, apropiat al acestuia, si despre activitatea pe care o desfasura in Bucovina.

Dacia a dat lovitura la inceput de an. Anuntul din Marea Britanie

Dacia da o noua lovitura la inceputul acestui an. Un model de Dacia a fost clasificat masina anului 2021 in Marea Britanie. Ce au scris jurnalistii revistei de specialitate care a facut clasamentul despre automobilul campion. Dacia a dat lovitura la inceput de an Clasamentul a fost facut de revista britanica de specialitate What Car.

Marius Sumudica revine in Turcia. E oficial, a dat lovitura la inceput de 2021

Marius Sumudica se bucura de un inceput de an fantastic. Antrenorul roman s-a inteles deja cu o mare echipa. Cariera lui mai bifeaza inca un succes enorm! Detalii despre lovitura pe care a dat-o sportivul recent. Marius Sumudica e pe val! Antrenorul a dat din nou lovitura Marius Sumudica nu pierde deloc timpul! Celebrul si .

Momente cumplite pentru idolul copiilor din Romania. Accident grav de masina: a povestit tot

Cantareata Bibi, inca soferita cu semnele de incepator pe geam, a fost implicata intr-un accident de masina care a lasat-o cu sechele. Solista a facut un vlog in care a povestit tot episodul marcant, subliniind ca nu are vina pentru incident si ca cel care a produs paguba nu avea permis auto. Idolul copiilor din .

AUR strange relatiile cu partidele anti-UE. George Simion s-a intalnit cu liderii partidului aflat la putere in Polonia si cu conservatorii europeni

AUR a anuntat vineri, intr-un comunicat, ca strange relatiile cu partidele politice care aduc critici la adresa Uniunii Europene, Partidul Lege si Justitie din Polonia si cu lideri ai grupului conservator din Parlamentul European.

Ultima decizie a lui Donald Trump, o noua lovitura pentru Huawei: ce s-a mai intamplat acum

Pana in ultima secunda a mandatului, Donald Trump a facut un efort supraomenesc pentru a sabota relatia dintre SUA si China, introducand noi restrictii la adresa Huawei. in urma cu ceva.

Lovitura pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla la pompa acum

Cand vine vorba de pretul combustibilului, ultimul an a fost bun din acest punct de vedere. Motorina si benzina la preturi mici, mai ales pentru romani. Dar lucrurile incep sa se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )