Libnet.ro
UNICEF

10:30

Georgica Cornu a fost retinut in dosarul de evaziune cu prejudiciu de 9 milioane de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Georgica Cornu a fost retinut in dosarul de evaziune cu prejudiciu de 9 milioane de euro

Georgica Cornu, supranumit regele asfaltului din Banat, a fost retinut pentru 24 de ore, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu prejudicii de 9 milioane de euro. In acelasi caz au mai fost retinuti alti 14 suspecti. continuă pe Wall-Street Ro

Omul de afaceri timisorean Georgica Cornu a fost retinut

Procurorii mehedinteni au emis, marti seara, o ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele lui Georgica Cornu si a asociatului sau, Lucian Caraiman. Surse judiciare au declarat pentru Agerpres ca acestia au fost audiati in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de peste noua milioane de euro cauzat bugetului statului in perioada 2008-2014.

Omul de afaceri Georgica Cornu, retinut in dosarul de evaziune cu prejudiciu de 9 milioane de euro

Omul de afaceri Georgica Cornu a fost retinut, marti seara, pentru 24 de ore, pentru evaziune fiscala si spalare de bani, in urma perchezitiilor care au avut loc in dosarul cu un prejudiciu de noua milioane.

UPDATE: Omul de afaceri Georgica Cornu, retinut in dosarul de evaziune fiscala

Omul de afaceri Georgica Cornu a fost retinut, marti seara, in dosaril de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste noua milioane de euro, relateaza B1 Tv.

Perchezitii in Bucuresti si zece judete la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani: Omul de afaceri Georgica Cornu a fost dus la audieri

30 Omul de afaceri Georgica Cornu a fost saltat de politisti si dus la audieri, in dosarul de evaziune fiscala in care anchetatorii au facut 61 de perchezitii in Capitala si in 10 judete. 61 de.

Georgica Cornu, retinut de DNA pentru 24 de ore pentru spalare de bani si evaziune fiscala

Omul de afaceri timisorean Georgica Cornu, supranumit regele asfaltului din Banat, a fost retinut marti seara intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ.

Omul de afaceri Georgica Cornu, adus la audieri

ACTUALIZARE 15:37 Omul de afaceri timisorean Georgica Cornu, supranumit rege al asfaltului, a fost adus, astazi, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Mehedinti, unde va fi audiat intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

Procurorii au inceput urmarirea penala impotriva milionarului Georgica Cornu

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti au dispus, miercuri, punerea in miscare a actiunii penale fata de Georgica Cornu pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Milionarul este la aceasta ora in sala de judecata, magistratii urmand sa decida daca i-au impotriva acestuia masura arestarii preventive.

Milionarul Georgica Cornu, vizitat din nou de mascati. Regele asfaltului din Banat este dus la audieri, in Mehedinti

Perchezitii de amploare marti dimineata in Bucuresti, Mehedinti, Arad, Valcea, Caras-Serverin, Dolj, Gorj si Timis. Politistii au vizat 61 de locatii. Printre ele si casa omului de afaceri Georgica Cornu, acesta fiind dus la audieri, la sediul Politiei din Turnu Severin.

PREMIERA in justitie: Fostul judecator CCR Toni Grebla a fost RETINUT. DNA: El a incercat sa vanda ILEGAL animalele din ferma

Fostul judecator CCR Toni Grebla a fost retinut marti de procurorii DNA pentru o noua acuzatie. Un avocat a facut un autodenunt privind un contract de vanzare-cumparare de capre. Grebla voia sa vanda.

Un barbat acuzat de proxenetism in Italia a fost retinut in Lupeni. S-a imbogatit din exploatarea sexuala a unei femei

Un barbat in varsta de 50 de ani, pe numele caruia autoritatile italiene au emis un mandat de arestare european, pentru acuzatia de proxenetism, a fost retinut de politistii hunedoreni, in Lupeni.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )