Libnet.ro
UNICEF

07:45

Germania, amenzi USTURATOARE pentru retelele sociale care tolereaza discursul instigator la URA

B1 B1,
Germania, amenzi USTURATOARE pentru retelele sociale care tolereaza discursul instigator la URA

In Germania a intrat in vigoare incepand de miercuri o lege pe baza careia retelele sociale pot fi amendate usturator daca nu elimina postarile care instiga la ura, asa numitul. continuă pe B1

Germania introduce amenzi usturatoare pentru retelele sociale care nu elimina discursul instigator la ura

Incepand de miercuri, in Germania a intrat in vigoare o lege pe baza careia retelele sociale pot fi amendate daca nu elimina postarile care instiga la ura, asa numitul hate speech, informeazaEngadget.

Protestele au continuat in Iran, in ciuda apelului la calm al presedintelui. Mai multe cladiri publice au fost incendiate, accesul la retelele sociale, limitat VIDEO

Manifestatii sporadice, care au degenerat pe alocuri in violenta, au avut loc duminica seara in mai multe orase din Iran, inclusiv la Teheran, in pofida apelului la calm lansat de presedintele Hassan Rohani, releva luni presa si retelele sociale iraniene, citate de AFP.

Ofensezi, platesti. Germania introduce amenzi uriase pentru postarile care promoveaza ura pe retelele sociale

Ultimii zece ani au insemnat pentru internet cea mai dura perioada de reglementare din toata istoria sa. Aparitia retelelor sociale si a normelor care trebuiesc respectate in online au dus la disiparea notiunii de libertate de exprimare, fapt care nu mai este de mult o surpriza.

HOROSCOP 2018 pentru zodia Berbec. Care sunt momentele cheie ale anului

Pentru nativii Berbec, anul 2018 va fi anul marilor reusite profesionale. Acestia isi vor pune in evidenta calitatile de lider, vor lucra cu ambitiile personale pentru a le transforma.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )