Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cheta pentru refugiati, in Italia

România Liberă România Liberă,
Cheta pentru refugiati, in Italia

Agentia ONU pentru refugiati UNHCR) a facut apel la milionarii din Italia sa doneze bani pentru a ajuta la gestionarea crizei refugiatilor. continuă pe România Liberă

Agentia ONU pentru refugiati, apel la milionarii din Italia sa doneze bani

Agentia ONU pentru refugiati UNHCR) a facut apel la milionarii din Italia sa doneze bani pentru a ajuta la gestionarea crizei refugiatilor, relateaza site-ul TheLocal. it. UNHCR a apreciat ca,.

Guvernul cauta SPATII DE CAZARE pentru refugiati

Guvernul cauta mai multe spatii pentru refugiati. Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a anuntat, marti, ca unele universitati pot asigura asistenta sociala, consiliere psihologica si religioasa pentru refugiati.

Guvernul vrea mai multe SPATII DE CAZARE pentru refugiati

Guvernul cauta mai multe spatii pentru refugiati. Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a anuntat, marti, ca unele universitati pot asigura asistenta sociala, consiliere psihologica si religioasa pentru refugiati.

Ministerul Educatiei cauta locuri de cazare pentru refugiati la caminele facultatilor. Mircea Dumitru, rector al Universitatii Bucuresti: Putem pune la dispozitie 80 de locuri (VIDEO)

Ministerul Educatiei cauta locuri pentru refugiati, cerand tuturor unitatilor de invatamant din tara situatia locurilor de cazare disponibile, informeaza B1 TV. Mircea Dumitru, rector al.

Politista si Mica Sirie. O inima pentru refugiati, de la Munchen

Aceasta fotografie spune mai mult ca o mie de cuvinte, cum se zice in presa: o tanara politista germana tine de mana o fetita refugiata, in hanorac verde. Amandoua zambesc bucuroase. In spatele lor, merge mama cu batic si inca un copil, in bratele ei. Pe margine, in gara din Munchen, doi pensionari cu par alb isi asteapta trenul. Ea arata ca Germania nu se sperie de valul de refugiati, autoritatile au problema sub control. Cu o populatie imbatranita si cu natalitate in scadere, tara chiar are nevoie de oameni noi, de copii si forta de munca, asa ca se gandeste la viitor. Alte tari din UE agita spiritele si isi fac coada colac.

Austria anunta inchiderea treptata a frontierei cu Ungaria pentru refugiati

Austria va anula masurile prin care le-a permis in acest weekend refugiatilor sa patrunda pe teritoriul sau dinspre Ungaria si isi va inchide treptat frontiera cu tara vecina pentru migranti, relateaza Mediafax, citand AP.

Criza imigrantilor. Marea Britanie promite 137 de milioane de euro suplimentari pentru refugiati

Premierul britanic David Cameron a anuntat vineri deblocarea unui ajutor de 100 de milioane de lire 137 milioane de euro) pentru a face crizei umanitare cauzate de exodul sirienilor, relateaza AFP si Reuters,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )