Libnet.ro
UNICEF

19:16

Guvernul vrea mai multe SPATII DE CAZARE pentru refugiati

România Liberă România Liberă,
Guvernul vrea mai multe SPATII DE CAZARE pentru refugiati

Guvernul cauta mai multe spatii pentru refugiati. Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a anuntat, marti, ca unele universitati pot asigura asistenta sociala, consiliere psihologica si religioasa pentru refugiati. continuă pe România Liberă

Guvernul cauta SPATII DE CAZARE pentru refugiati

Guvernul cauta mai multe spatii pentru refugiati. Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a anuntat, marti, ca unele universitati pot asigura asistenta sociala, consiliere psihologica si religioasa pentru refugiati.

Ministerul Educatiei cauta locuri de cazare pentru refugiati la caminele facultatilor. Mircea Dumitru, rector al Universitatii Bucuresti: Putem pune la dispozitie 80 de locuri (VIDEO)

Ministerul Educatiei cauta locuri pentru refugiati, cerand tuturor unitatilor de invatamant din tara situatia locurilor de cazare disponibile, informeaza B1 TV. Mircea Dumitru, rector al.

Universitatea Bucuresti ofera locuri de cazare pentru refugiati

Universitatea Bucuresti va putea pune la dispozitia refugiatilor, daca va fi nevoie, 80 de locuri de cazare in caminele din Magurele si va putea acorda si consiliere psihologica, in timp ce Universitatea de.

Business Report: Desi statistica arata bunastare, salariile continua sa scada; Fratele miliardarului egiptean care vrea sa cumpere o insula pentru refugiati are 310 ha de teren in Romania; Modificari la Codul Muncii - adoptate tacit de Senat

Putin arunca momeala iar Europa a intrat in adormire in ceea ce priveste aprovizionarea cu gaze. In urma cu un an. China: Anul 2014, mai rau decat credeam. China si-a revizuit in minus rata anuala de crestere economica in 2014 la 7.

Cheta pentru refugiati, in Italia

Agentia ONU pentru refugiati UNHCR) a facut apel la milionarii din Italia sa doneze bani pentru a ajuta la gestionarea crizei refugiatilor.

Agentia ONU pentru refugiati, apel la milionarii din Italia sa doneze bani

Agentia ONU pentru refugiati UNHCR) a facut apel la milionarii din Italia sa doneze bani pentru a ajuta la gestionarea crizei refugiatilor, relateaza site-ul TheLocal. it. UNHCR a apreciat ca,.

Remus Cernea vrea sa candideze la alegerile pentru Primaria Capitalei

Deputatul Remus Cernea a declarat astazi ca intentioneaza sa se incrie in cursa pentru Primaria Capitalei, afirmand ca isi propune sa candideze fie ca independent, fie sprijinit de unul sau mai multe partide noi sau vechi, transmit surse din presa.

Cod GALBEN de vant in mai multe judete. Cat timp este valabila avertizarea meteorologica

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari cod galben de vant, valabile intre orele 13. 00, pentru mai multe mai multe judete, conform ANM.

Tot mai multe indicii ca Rusia se implica militar in Siria. Statele Unite, ingrijorate

Tot mai multe surse vorbesc despre implicarea Rusiei in razboiul civil din Siria. Ba, mai mult, presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat pentru agentia Ria Novosti ca Armata Siriana primeste echipament si ajutor logistic din partea Moscovei. SUA se declara ingrijorate.

Atacuri cu gaz toxic in mai multe scoli din Afganistan. Sute de eleve au fost spitalizate

Sute de eleve au fost internate in spital, in vestul Afganistanului, dupa ce au avut loc atacuri cu gaz toxic in mai multe scoli din zona respectiva, posibile atacuri ale talibanilor, informeaza, marti,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )