Libnet.ro
UNICEF

23:30

Germania lanseaza un program de 150 de milioane de euro, pentru a-i ajuta pe refugiati sa revina in tarile de origine

România Liberă România Liberă,
Germania lanseaza un program de 150 de milioane de euro, pentru a-i ajuta pe refugiati sa revina in tarile de origine

Autoritatile germane vor lansa un program de 150 de milioane de euro pentru a-i ajuta pe solicitatii de azil care nu au perspective sa ramana in Germania, pentru ca ei sa revina in tarile de origine. continuă pe România Liberă

330 milioane euro pentru reabilitarea si modernizarea infrastructurii principale de irigatii

Cadastrul agricol nu este finalizat doar 21% din terenurile si cladirile agricole fiind incluse in cadastru pana in februarie 2016), fapt ce scade valoarea activelor, le face greu tranzactionabile si impieteaza asupra rezultatelor economice, spun autoritatile in documentul Romania competitiva.

Autostrada doar pe hartie: 300 de milioane de euro pentru studiul de fezabilitate la Targu Mures - Iasi (VIDEO)

300 de milioane de euro. Atat vrea Guvernul sa dea doar pe studiul de fezabilitate pentru autostrada Targu Mures-Iasi. Totul face parte din proiectul executivului de reforme economice pentru perioada.

Globalworth a strans 200 de milioane de euro, pentru investitii in Romania

Globalworth Real Estate Investments a atras subscriptii de 200 de milioane de euro de la South African REIT Growthpoint Properties si Oak Hill Advisors.

Indicii, in crestere, pe fondul unei lichiditati de 15,04 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 67,88 milioane de lei 15,04 milioane euro).

BEI, acord de 1,5 milioane euro cu Ministerul Sanatatii

Banca Europeana de Investitii BEI) a semnat un acord de servicii de consiliere cu Ministerul Sanatatii din tara noastra, in valoare de 1,5 milioane de euro, avand ca scop facilitarea pregatirii proiectelor in vederea construirii a trei spitale regionale la Iasi, Cluj-Napoca si Craiova, informeaza un comunicat de presa al BEI.

Liderul industriei de mezeluri bugeteaza investitii de 8 mil. euro pentru 2017

Caroli Foods Group, cel mai mare jucator din industria locala de mezeluri, inchide anul acesta cu investitii de patru milioane de euro, urmand ca pentru 2017 suma sa se dubleze, a anuntat Roxana Manolescu, CFO al companiei.

Noi trageri ale Loteriei Romane. Report de peste 2,35 milioane euro la Loto 6/49

Joi, 8 decembrie, vor avea loc noi trageri loto dupa ce duminica, 4 decembrie, Loteria Romana a acordat 23. 706 de castiguri in valoare totala de 1,3 milioane lei.

Avem nevoie de aproape 2 miliarde euro pentru cresterea eficientei energetice

Bugetul necesar in urmatorii patru ani pentru cresterea eficientei energetice in sectorul rezidential este estimat de Guvern la echivalentul a 1,66 miliarde euro, dupa cum reiese din documentul strategic final Romania competitiva, elaborat de Executiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )