Libnet.ro
UNICEF

15:45

BEI, acord de 1,5 milioane euro cu Ministerul Sanatatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BEI, acord de 1,5 milioane euro cu Ministerul Sanatatii

Banca Europeana de Investitii BEI) a semnat un acord de servicii de consiliere cu Ministerul Sanatatii din tara noastra, in valoare de 1,5 milioane de euro, avand ca scop facilitarea pregatirii proiectelor in vederea construirii a trei spitale regionale la Iasi, Cluj-Napoca si Craiova, informeaza un comunicat de presa al BEI. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Sanatatii a semnat cu BEI un acord de consultanta pentru pregatirea proiectelor privind construirea spitalelor regionale

Ministerul Sanatatii si Banca Europeana de Investitii BEI) au semnat, luni, un Acord de servicii de consiliere, in valoare de 1,5 milioane de euro, avand ca scop facilitarea pregatirii proiectelor in vederea construirii a trei spitale regionale la Iasi, Cluj-Napoca si Craiova.

Ministerul Sanatatii si CNAS anunta consultari cu medicii si pacientii asupra Dosarului Electronic de Sanatate

Ministerul Sanatatii MS) si CNAS au convenit sa inceapa consultari cu medicii, pacientii si responsabilii din sistem privind Dosarul Electronic de Sanatate, care a fost pus in functiune in 2014, cu o investitie de 81,7 milioane lei, din care 81,62 la suta s-au rambursat din Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Managerii de spitale vor fi selectati pe baza de profesionalism si transparenta. Regulamentul de organizare a concursurilor a fost lansat in dezbatere publica de catre Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a lansat in dezbatere publica noul ordin al ministrului sanatatii privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiei de manager persoana fizica din spitalele publice din reteaua proprie a Ministerului Sanatatii. Acesta aduce schimbari importante in procesul de selectie al managerului de spital, precizeaza Ministerul Sanatatii.

Ministerul Sanatatii si CNAS vor avea consultari cu medicii si pacientii, cu privire la Dosarul Electronic de Sanatate

Ministerul Sanatatii MS) si CNAS vor avea consultari cu medicii, pacientii si responsabilii din sistem privind Dosarul Electronic de Sanatate, care a fost pus in functiune in 2014.

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere publica proiectul de ordin pentru concursurile de manager de spital

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere publica proiectul de ordin privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiei de manager pentru spitalele din reteaua proprie.

Ministerul Sanatatii a sesizat DNA pentru nereguli gasite la Spitalul Judetean Ilfov

Ministerul Sanatatii a sesizat DNA cu privire la nereguli identificate la Spitalul Judetean Ilfov.

Indicii, in crestere, pe fondul unei lichiditati de 15,04 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 67,88 milioane de lei 15,04 milioane euro).

Transgaz este gata sa ofere 400 milioane euro pentru preluarea DESFA, operatorul retelei de conducte de gaze din Grecia

Compania de stat Transgaz, controlata de Ministerul Economiei, intentioneaza sa depuna o oferta pentru preluarea unui pachet majoritar de actiuni la compania DESFA, controlata de statul elen si care administreaza reteaua de conducte de gaze din Grecia, a relatat, vineri, portalul ekathimerini. com, citand surse apropiate negocierilor.

Ministerul Sanatatii: Transplantul trebuie sa aiba reguli elaborate de profesionisti care nu sunt umbriti de antecedente penale

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a vorbit astazi cu principalii responsabili ai activitatilor de transplant, carora le-a spus ca nu exista niciun motiv pentru ca aceasta activitate sa fie intrerupta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )