Libnet.ro
UNICEF

10:30

Avem nevoie de aproape 2 miliarde euro pentru cresterea eficientei energetice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avem nevoie de aproape 2 miliarde euro pentru cresterea eficientei energetice

Bugetul necesar in urmatorii patru ani pentru cresterea eficientei energetice in sectorul rezidential este estimat de Guvern la echivalentul a 1,66 miliarde euro, dupa cum reiese din documentul strategic final Romania competitiva, elaborat de Executiv. continuă pe Ziarul Bursa

Un bail-out de 40 de miliarde de euro pentru sistemul bancar italian?

Prin referendumul constitutional din 4 decembrie 2016, autoritatile guvernamentale de la Roma doresc sa obtina aprobarea cetatenilor pentru aplicarea unor reforme ale sistemului politic, prin care se urmareste diluarea puterii Senatului si a regiunilor.

Ciolos: Reforma administratiei, de care avem nevoie, nu poate fi facuta fara o majoritate politica

O reforma profunda in administratie cum avem noi nevoie, nu poate fi facuta si fara asumare politica, a unei majoritati politice, a declarat Dacian Ciolos intr-un interviu acordat Digi24 pentru emisiunea In fata ta.

Avem nevoie de sprijin financiar, nu ne putem autosustine prin ceea ce vindem

Asociatia nonprofit Ateliere Fara Frontiere, intreprindere sociala de insertie, creeaza locuri de munca pentru persoanele dezavantajate, in vederea pregatirii lor pentru reintegrarea sociala deplina si profesionala pe piata conventionala a muncii.

Globalworth a strans 200 de milioane de euro, pentru investitii in Romania

Globalworth Real Estate Investments a atras subscriptii de 200 de milioane de euro de la South African REIT Growthpoint Properties si Oak Hill Advisors.

Transgaz este gata sa ofere 400 mil. euro pentru preluarea DESFA

Compania de stat Transgaz, controlata de Ministerul Economiei, intentioneaza sa depuna o oferta pentru preluarea unui pachet majoritar de actiuni la compania DESFA, controlata de statul elen si care administreaza reteaua de conducte de gaze din Grecia,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )