Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania, pregatita sa lase Grecia sa iasa din zona euro

România Liberă România Liberă,
Germania, pregatita sa lase Grecia sa iasa din zona euro

Guvernul german considera aproape inevitabila iesirea Greciei din zona euro daca seful opozitiei Alexis Tsirpas va conduce guvernul dupa alegerile legislative, va abandona politica de austeritate bugetara si nu va mai rambursa datoriile tarii, scrie saptamanalul german Spiegel. continuă pe România Liberă

Presedintele BCE: Riscul deflatiei in zona euro nu poate fi exclus

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat ca nu poate exclude riscul deflatiei in zona euro. El a indicat o probabilitate crescuta ca institutia sa suplimenteze la inceputul .

Lituania se alatura celorlalte state baltice in zona euro

Lituania a intrat odata cu 1 ianuarie 2015 in Zona Euro, devenind cel de-al 19-lea membru al uniunii monetare, potrivit BBC.

PERICOL IN 2015: riscul deflatiei in zona euro

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat ca nu poate exclude riscul deflatiei in zona euro, indicand o probabilitate crescuta ca institutia sa suplimenteze la inceputul acestui an masurile monetare de stimulare a economiei.

Mario Draghi, BCE: Riscul deflatiei in zona euro nu poate fi exclus

Draghi: BCE trebuie sa actioneze Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat ca nu poate exclude riscul deflatiei in zona euro, indicand o probabilitate crescuta ca institutia sa suplimenteze la inceputul acestui an masurile monetare de stimulare a economiei regiunii, transmite Mediafax. Riscul ca BCE sa nu isi indeplineasca mandatul de mentinere a stabilitatii preturilor este mai mare fata de acum sase luni. Pregatim tehnic modificarea marimii, vitezei si compozitiei masurilor, la inceputul lui 2015, daca va fi necesar, pentru a reactiona la o lunga perioada de inflatie scazuta. Exista unanimitate in aceasta privinta la nivelul consiliului guvernatorilor, a afirmat Draghi intr-un interviu acordat publicatiei germane Handelsblatt, relateaza Bloomberg.

Lituania a intrat in zona euro

Lituania a intrat in zona euro la 1 ianuarie, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare cu speranta unei apropieri mai mari de vestul Europei, pe fondul tensiunilor cu Rusia si in pofida riscurilor de crestere a preturilor, scrie AFP, citat de Mediafax.

Lituania intra in zona euro la 1 ianuarie, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare

Lituania intra in zona euro la 1 ianuarie, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare, relateaza AFP. Finalizand adoptarea monedei unice europene de catre tarile baltice, dupa Estonia in 2011 si Letonia in.

Lituania intra in zona euro la 1 ianuarie, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare

Lituania intra in zona euro incepand cu 1 ianuarie 2015, devenind astfel al 19-lea membru al uniunii monetare, relateaza AFP. Liderii lituanieni spera o apropiere mai mare de vestul Europei, pe fondul tensiunilor.

Lituania, in zona euro, din 1 ianuarie

Lituania intra in zona euro la 1 ianuarie, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare, relateaza AFP, conform Mediafax.

Lituania intra in zona euro la 1 ianuarie si devine al 19-lea membru al uniunii monetare

Lituania isi schimba la miezul noptii moneda, in contextul in care intra in zona euro, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare. Lituania spera astfel sa se apropie mai mult de vestul Europei, pe fondul tensiunilor cu Rusia si in pofida riscurilor.

Politician german: Grecia trebuie sa continue reformele pentru a beneficia de asistenta financiara

Asistenta financiara oferita Greciei nu mai este o necesitate in prezent, iar o eventuala iesire a tarii din zona euro nu ar periclita moneda unica, afirma Michael Fuchs, un lider politic din partidul cancelarului german Angela Merkel, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )