Libnet.ro
UNICEF

22:45

Lituania intra in zona euro la 1 ianuarie, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare

Antena3 Antena3,
Lituania intra in zona euro la 1 ianuarie, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare

Lituania intra in zona euro la 1 ianuarie, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare, relateaza AFP. Finalizand adoptarea monedei unice europene de catre tarile baltice, dupa Estonia in 2011 si Letonia in. continuă pe Antena3

Lituania intra in zona euro la 1 ianuarie, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare

Lituania intra in zona euro incepand cu 1 ianuarie 2015, devenind astfel al 19-lea membru al uniunii monetare, relateaza AFP. Liderii lituanieni spera o apropiere mai mare de vestul Europei, pe fondul tensiunilor.

Lituania intra in zona euro la 1 ianuarie si devine al 19-lea membru al uniunii monetare

Lituania isi schimba la miezul noptii moneda, in contextul in care intra in zona euro, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare. Lituania spera astfel sa se apropie mai mult de vestul Europei, pe fondul tensiunilor cu Rusia si in pofida riscurilor.

Lituania, in zona euro, din 1 ianuarie

Lituania intra in zona euro la 1 ianuarie, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare, relateaza AFP, conform Mediafax.

Din nou in pragul crizei: Grecia se confrunta cu alegeri anticipate, punand in pericol zona euro

Viitorul zonei euro este amenintat deoarece Grecia se confrunta cu alegeri anticipate si cu victoria partidului de extrema stanga ce se opune masurilor de austeritate impuse de zona euro. Nici luni dimineata, parlamentarii nu au reusit sa aleaga un presedinte, in ultima runda de vot. Singurul candidat al cursei prezidentiale, Stavros Dimas, nu a insumat numarul de voturi necesar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )