Libnet.ro
UNICEF

13:30

Germania: Prima persoana infectata cu noua tulpina a SARS-COV-2, dupa ce s-a intors din Londra

B1 B1,
Germania: Prima persoana infectata cu noua tulpina a SARS-COV-2, dupa ce s-a intors din Londra

Germania a inregistratjoiprimul caz de infectare cu noua tulpina a virusuluiSARS-COV-2. Este vorba despre o femeie care a calatorit recent in Marea Britanie, tara in care se presupune ca ar fi. continuă pe B1

Germania identifica primul caz de infectare cu noua tulpina britanica

Noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie a fost identificata pentru prima data in Germania la o femeie sosita cu avionul din Londra, au declarat joi autoritatile sanitare germane, relateaza AFP.

O mutatie din noua tulpina de coronavirus a fost detectata in Brazilia in primavara. Tarile in care se raspandeste

Una din mutatiile genetice din noua tulpina de coronavirus identificata recent in Marea Britanie a fost detectata prima data in Brazilia, in luna aprilie, relateaza Newsweek.

Arafat, despre noua tulpina de SARS-CoV-2: Duce la simptomele pe care le are si tulpina care e predominanta

Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat ca cei care se infecteaza cu noua tulpina de coronavirus au aceleasi simptome cunoscute pana acum, dar ca aceasta se raspandeste mult mai repede. Arafat a transmis ca panica nu este justificata in acest sens.

Noua tulpina de COVID-19, foarte aproape de Romania. Ce se intampla in aceste momente la granita

Noua tulpina de COVID-19 se extinde cu pasi rapizi in mai multe tari din Europa. Cea mai recenta informatie primita din partea autoritatilor face referire la un caz identificat la granita cu Ucraina, intr-o regiune care se invecineaza cu tara noastra la nord, numita Transcarpatia. Cine este pacientul infectat cu noua tulpina de COVID-19 Potrivit .

Avertisment de ultima ora din partea specialistilor. Milioane de copii, in pericol. Cum actioneaza, de fapt, noua tulpina de COVID-19

Veste proasta pentru milioane de cetateni. Cu cat se descopera mai multe informatii referitoare la efectele produse de noua tulpina de coronavirus, cu atat specialistii sunt si mai ingrijorati, transmitand avertismente catre populatie. O noua categorie de persoane, predispusa la infectarea cu noua tulpina COVID-19 Specialistii britanici trag semnale disperate de alarma in ceea ce .

Raed Arafat rupe tacerea despre noua tulpina de coronavirus. De ce s-au inchis granitele pentru cetatenii din Marea Britanie, de fapt

Noua tulpina de coronavirus reprezinta un nou motiv de ingrijorare pentru medici, autoritati si oamenii de stiinta. Potrivit informatiilor descoperite pana acum, noua tulpina se caracterizeaza printr-o contagiozitate mult mai mare, punand si mai multa presiune pe sistemul medical, deja ajuns la epuizare. Seful DSU, Raed Arafat, a explicat luni seara motivul pentru care autoritatile .

in Danemarca au fost depistate 33 de cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

33 de infectari cu noua tulpina de coronavirus au fost identificate in Danemarca, tulpina care se raspandeste rapid in unele zone din Marea Britanie, potrivit autoritatilor, relateaza Reuters, citata deAgerpres.

Octavian Jurma: Noua tulpina de coronavirus a ajuns si in Romania!

Noua tulpina de coronavirus, de 70 de ori mai contagioasa, ar fi ajuns si in Romania, sustine medicul si cercetatorul Octavia Jurma. Daca noua tulpina este detectata in Australia, care este atat de departe si unde se testeaza deja anticipativ, este absolut sigur ca s-a inmultit si in Europa si cu siguranta a ajuns si in Romania, a declarat cercetatorul.

ARAFAT, DESPRE NOUA TULPINA DE CORONAVIRUS: in cazul celor care se imbolnavesc nu inseamna ca va creste riscul ca ei sa aiba o forma mai grava a bolii

Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat ca cei care se infecteaza cu noua tulpina de coronavirus au aceleasi simptome cunoscute pana acum, dar ca aceasta se raspandeste mult mai repede. Arafat a transmis ca panica nu este justificata in acest sens, relateaza G4media.

Medicul Octavian Jurma: Noua tulpina de coronavirus cu siguranta este si in Romania, doar ca noi nu o putem detecta

Epidemiologul si cercetatorul Octavian Jurma sustine ca noua tulpina de coronavirus, depistata in Marea Britanie, se afla deja si in Romania, doar ca nu a fost detectata din pricina aparaturii de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )