Libnet.ro
UNICEF

17:45

in Danemarca au fost depistate 33 de cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

Adevărul Adevărul,
in Danemarca au fost depistate 33 de cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

33 de infectari cu noua tulpina de coronavirus au fost identificate in Danemarca, tulpina care se raspandeste rapid in unele zone din Marea Britanie, potrivit autoritatilor, relateaza Reuters, citata deAgerpres. continuă pe Adevărul

Israelul a anuntat al treilea lockdown dupa ce au fost confirmate patru cazuri cu noua tulpina de coronavirus

Autoritatile israeliene au anuntat joi al treilea lockdownpentru a limita raspandirea infectiilor cu coronavirus, dupalansarea campaniei de vaccinare, scrie AFP, citata de News. ro. Miercuri,.

Danemarca a descoperit 33 de cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

Danemarca a identificat 33 de infectari cu noua tulpina de coronavirus care se raspandeste rapid in unele zone din Marea Britanie, potrivit autoritatilor, relateaza Reuters, conform Agerpres.

Germania identifica primul caz de infectare cu noua tulpina britanica

Noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie a fost identificata pentru prima data in Germania la o femeie sosita cu avionul din Londra, au declarat joi autoritatile sanitare germane, relateaza AFP.

Al doilea caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus, descoperit in Italia

Pacientul infectat cu noua tulpina de coronavirus sustine ca nu a avut contact cu persoane din Marea Britanie. Este al doilea caz depistat in Italia.

Israel: Primele cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

Cel putin patru cazuri de infectare cu noua tulpina de COVID-19 au fost depistate in Israel. Trei dintre bolnaviau revenit din Marea Britaniesi suntizolateintr-un hotel destinat.

Australia confirma doua cazuri de infectare cu noua tulpina a virusului

Australia a confirmat luni ca au fost detectate doua cazuri de infectare cu noua tulpina cu raspandire rapida a coronavirusului, care a determinat autoritatile din Marea Britanie sa revina asupra intentiei de relaxare a masurilor impuse pentru limitarea raspandirii epidemiei, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Al doilea caz de infectare cu noua tulpina COVID-19 pune pe jar autoritatile din Italia

Tensiunea creste in Italia, acolo unde a fost descoperit deja al doilea caz de infecatare cu noua tulpina de SARS-COV-2. Spre deosebire de primul bolnav, care se intorsese din Marea Britanie recent, cel de-al.

Noi detalii despre noua tulpina de SARS-CoV-2: cat este de contagioasa, de fapt, conform expertilor

Cand au ajuns online primele informatii despre noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie, s-a vehiculat ca ar fi cu 70% mai contagioasa. Acum, mai multi experti au revenit.

Raed Arafat: Noua tulpina de coronavirus poate sa creasca brusc numarul celor infectati. Aparitia mutatiilor e un lucru normal, unele pot fi minore, altele majore

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a precizat, la Digi 24,ca nu creste sansaca persoanele care se imbolnavesc cu noua tulpina sa aiba o forma mai grava,insa.

Experti: noua tulpina a coronavirusului poate fi prezenta deja peste tot in lume, doar ca nu a fost detectata

Noua tulpina a coronavirusului, detectata in Marea Britanie, dar si in alte tari precum Danemarca, Olanda si Australia este inca analizata de oamenii de stiinta, care avertizeaza ca toate afirmatiile ce sustin ca aceasta ar fi mai virala, dar nu neaparat mai agresiva si mai rezistenta in fata vaccinurilor sunt deocamdata concluzii preliminare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )