Libnet.ro
UNICEF

08:45

Raed Arafat rupe tacerea despre noua tulpina de coronavirus. De ce s-au inchis granitele pentru cetatenii din Marea Britanie, de fapt

Playtech Playtech,
Raed Arafat rupe tacerea despre noua tulpina de coronavirus. De ce s-au inchis granitele pentru cetatenii din Marea Britanie, de fapt

Noua tulpina de coronavirus reprezinta un nou motiv de ingrijorare pentru medici, autoritati si oamenii de stiinta. Potrivit informatiilor descoperite pana acum, noua tulpina se caracterizeaza printr-o contagiozitate mult mai mare, punand si mai multa presiune pe sistemul medical, deja ajuns la epuizare. Seful DSU, Raed Arafat, a explicat luni seara motivul pentru care autoritatile . continuă pe Playtech

Raed Arafat, despre noua tulpina de coronavirus: Nu inseamna ca cei care se imbolnavesc risca sa aiba o forma mai grava

Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat ca cei care se infecteaza cu noua tulpina de coronavirus au aceleasi simptome cunoscute pana acum, dar ca aceasta se raspandeste mult mai repede. Arafat a transmis ca panica nu este justificata in acest sens.

Oficial american, despre noua tulpina de coronavirus: Nu exista nicio dovada ca este mai contagios

Expertii americani care studiaza noua tulpina de coronavirus, descoperita in Marea Britanie, spun ca inca nu sunt dovezi ca aceasta ar fi mai contagioasa.

ARAFAT, DESPRE NOUA TULPINA DE CORONAVIRUS: in cazul celor care se imbolnavesc nu inseamna ca va creste riscul ca ei sa aiba o forma mai grava a bolii

Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat ca cei care se infecteaza cu noua tulpina de coronavirus au aceleasi simptome cunoscute pana acum, dar ca aceasta se raspandeste mult mai repede. Arafat a transmis ca panica nu este justificata in acest sens, relateaza G4media.

Arafat, despre noua tulpina de SARS-CoV-2: Duce la simptomele pe care le are si tulpina care e predominanta

Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat ca cei care se infecteaza cu noua tulpina de coronavirus au aceleasi simptome cunoscute pana acum, dar ca aceasta se raspandeste mult mai repede. Arafat a transmis ca panica nu este justificata in acest sens.

Raed Arafat, despre noua tulpina de coronavirus: Este clar ca aceasta tulpina nu a aparut ieri, ea a circulat, doar ca ieri au fost date mai multe semnale de catre autoritatile britanice despre agresivitatea cu care se raspandeste

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat,pentru Libertatea,ca noua tulpina nucauzeaza o boala mai grava, nu are mortalitate mai mare, dar.

INTERVIU Totul despre noua tulpina a coronavirusului: Nu stim daca noua tulpina este deja in Romania Mecanismul in care functioneaza vaccinul NU este afectat Persoanele care au trecut prin boala au un risc foarte mic de reinfectie

De ce autoritatile din Romania nu stiu si nici nu vor sti prea curand daca noua tulpina a SARS-CoV2, cu 70% mai contagioasa, a patruns deja in tara sau nu? Cat de probabila este varianta ca noua tulpina sa fie deja raspandita in toata Europa, avand in vedere ca ea a aparut in Marea Britanie inca din septembrie? De ce mecanismul in care functioneaza vaccinul nu este afectat de mutatie? Si cat de periculoasa este ea pentru persoanele care au trecut deja prin infectie si sunt, teoretic, protejate de anticorpi cateva luni dupa vindecare? Raspunsurile la cele mai importante intrebari despre noua tulpina a virusului, intr-un interviu cu Razvan Chereches, cercetator si profesor de sanatate publica la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, unde conduce Departamentul de sanatate publica.

Noi detalii despre noua tulpina de SARS-CoV-2: cat este de contagioasa, de fapt, conform expertilor

Cand au ajuns online primele informatii despre noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie, s-a vehiculat ca ar fi cu 70% mai contagioasa. Acum, mai multi experti au revenit.

Radu Tincu, despre noua tulpina: Virusul se transmite cu pana la 70% mai usor Daca la urmatoarea mutatie proteina Spike dispare, vaccinul va fi inutil si trebuie s-o luam de la capat (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a vorbit despre noua tulpina de SARS-CoV-2 si a explicat ca nu putem sti si nimeni nu poate anticipa daca la urmatoarea mutatie virusul nu isi modifica.

Merkel si Macron discuta cu sefii institutiilor UE despre noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie

Presedintele francez Emmanuel Macron si cancelarul german Angela Merkel au avut duminica discutii telefonice cu sefii principalelor institutii ale UE despre situatia creata in urma confirmarii unei noi tulpini de coronavirus in Marea Britanie, relateaza Agerpres.

Noua tulpina de coronavirus: copiii sunt la fel de predispusi la infectare ca si adultii. Reactia lui Raed Arafat

Noua tulpina de SARS-CoV-2 care se raspandeste in Marea Britanieeste mult mai contogioasa pentru copii decat variantele precedente. Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat ca daca se va adeveri vom vedea si care vor fi masurile de limitare a raspandirii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )