Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gestul minunat al unei trupe pentru un ranit din Colectiv

Antena3 Antena3,
Gestul minunat al unei trupe pentru un ranit din Colectiv

Trupa Coma i-a facut o surpriza unui tanar ranit in incendiul de la Colectiv. Membrii formatiei au venit sa-l viziteze la spital, de ziua lui, scrie b365. ro. Alex Serban, unul dintre tinerii raniti in. continuă pe Antena3

Ancheta incendiului din Colectiv: Artificiile folosite la concertul Goodbye to Gravity erau interzise in spatii inchise

Artifiicile folosite la concertul Goodbye to Gravity din Clubul Colectiv, din 30 octombrie, erau destinate a fi folosite doar in spatiu deschis, conform instructiunilor de utilizare, sustin procurorii Parchetului instantei supreme.

Incasarile din vanzarea tricourilor de la meciul cu Italia, donate victimelor din Colectiv

Federatia Romana de Fotbal va dona victimelor targediei din Colectiv incasarile obtinute din comercialziarea tricourilor similare cu cele purtate de jucatorii echipei nationale la partida amicala cu Italia, de la Bologna scor 2-2).

in ce stare se afla ranitii din Colectiv

In spitalele din Bucuresti sunt internate 39 de persoane, care au fost ranite in clubul Colectiv, dintre care 10 se afla in stare critica si grava, potrivit datelor centralizate de Ministerul Sanatatii.

Ministerul Sanatatii: zece raniti din Colectiv se afla in stare critica si grava

Un numar de 39 de persoane ranite in clubul Colectiv sunt internate marti in spitalele bucurestene, dintre acestea 10 se afla in stare critica si grava, potrivit datelor centralizate de Ministerul Sanatatii.

Tragedia din Colectiv: Solistul trupei Goodbye to Gravity a vorbit cu mama lui

Solistul trupei rock Goodbye to Gravity, Andrei Galut, a avut perioade scurte in care si-a recapatat cunostinta, in care a vorbit cu mama lui. El este internat in Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, unde este in continuare intubat.

Volkswagen a anuntat solutiile tehnice pentru rechemarea din scandalul emisiilor trucate

Constructorul auto Volkswagen a prezentat miercuri primele solutii tehnice menite sa readuca in limitele normelor de poluare masinile la care compania a instalat soft-ul care pacalea testele, informeaza AFP. Majoritatea masinilor vor avea nevoie doar de resoftare, la unele va fi insa si nevoie de instalarea unor componente mecanice. Actiunea din service va dura in medie intre 30 si 60 de minute. Solutiile pentru SUA vor fi diferite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )