Libnet.ro
UNICEF

13:31

Gestul sublim facut de Buzarnescu in meciul cu Simona Halep. Asa se castiga respectul publicului cand pierzi un meci

Playtech Playtech,
Gestul sublim facut de Buzarnescu in meciul cu Simona Halep. Asa se castiga respectul publicului cand pierzi un meci

Mihaela Buzarnescu a facut un gest superb dupa ce a pierdut la Wimbledon meciul impotriva Simonei Halep. Prin ce a atras atentia jucatoarea de tenis? Mihaela Buzarnescu, gest impresionant dupa ce a pierdut meciul Meciul de la Wimbledon 2019 a fost insasi o surpriza care s-a finalizat cu o victorie a Simonei Halep si cu . continuă pe Playtech

La ce ora incepe meciul Simona Halep Mihaela Buzarnescu, in turul 2 la Wimbledon. Cine transmite partida la TV

Simona Halep Mihaela Buzarnescu este duelul asteptat cu sufletul la gura de toti romanii. Meciul din turul 2 al turneului de la Wimbledon se joaca miercuri, 3 iulie 2019, de la ora 15:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Aliaksandra Sasnovich din primul tur al Wimbledon 2019

Simona Halep, numarul 7 WTA, va intra in aventura din primul tur al Wimbledon 2019 alaturi de Aliaksandra Sasnovich, numarul 37 WTA, luni, de la ora Romaniei 15:00. Tara noastra are parte de o reprezentare numeroasa pe tabloul feminin de la Wimbledon. Cine transmite la TV meciul Simonei Halep Aliaksandra Sasnovich Cele mai dificile .

Mihaela Buzarnescu, despre meciul cu Simona Halep: Cea mai buna sa castige

Mihaela Buzanescu 31 de ani, 53 WTA) a trecut in doua seturi de Jessica Pegula SUA72 WTA), scor 6-4, 6-4 si se va duela cu Simona Halep in turul al doilea de la Wimbledon.

Mats Wilander ii da sanse Mihaelei Buzarnescu sa o invinga pe Simona Halep, in special la Wimbledon - Barbara Schett merge pe mana Simonei

Turul doi de la Wimbledon va gazui un meci 100% romanesc, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu urmand sa lupte pentru calificarea in turul trei pe iarba londoneza. Mats Wilander si Barbara Schett experti Europsport in materie de tenis) au prefatat duelul dintre primele doua rachete ale Romaniei. Daca vrei sa te gandesti ca Mihaela ar putea sa o invinga pe Simona Halep, atunci cu siguranta ar trebui sa fie aici, la Wimbledon, a fost de parere Wilander, in timp ce Schett merge pe mana Simonei.

Victoria Azarenka, strategie pentru meciul cu Simona Halep: Trebuie sa fiu consistenta, rabdatoare si agresiva pentru a o invinge

Victoria Azarenka 40 WTA), adversara Simonei Halep din turul al treilea de la Wimbledon, a declarat, miercuri, ca pentru a trece de romanca trebuie sa practice un joc consistent, sa nu se grabeasca si sa dea dovada de agresivitate.

Asa am trait Simona Halep si Mihaela Buzarnescu in turul 2 la Wimbledon

Revedeti aici cele mai interesante momente ale meciului dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Mihaela Buzarnescu, castigatoarea duelului cu Simona Halep. Cine face acest pronostic

Mats Wilander vede deja castigatoarea meciului istoric dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Acesta crede in victoria lui Miki. Mihaela Buzarnescu, castigatoare in meciul cu Simona Halep? Suedezul Mats Wilander in varsta de 54 de ani a venit cu un pronostic mult asteptat in privinta meciului istoric dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Sportivul are .

intalnire istorica la Wimbledon intre doua romance. Simona Halep va juca impotriva Mihaelei Buzarnescu

Se scrie istorie! Cele mai iubite jucatoare de tenis se intalnesc pe teren. Simona Halep se intalnesti in turul II de la Wimbledon cu Mihaela Buzarnescu. Se scrie istorie! Halep joaca impotriva lui Buzarnescu Simona Halep joaca in turul II de la Wimbledon 2019 cu Mihaela Buzarnescu. Meciul istoric se va juca in cursul zilei .

Simona Halep, despre meciul cu Mihaela Buzarnescu: Am jucat bine amandoua. M-am simtit increzatoare pe teren si puternica psihic

Simona Halep 7 WTA) a invins-o pe Mihaela Buzarnescu, scor 6-3, 4-6, 6-2, in turul al doilea de la Wimbledon. Fostul lider mondial a declarat ca partida a fost una de nivel ridicat si ca se simte pregatita pentru meciul din runda urmatoare, unde o va intalni pe Victoria Azarenka 40 WTA).

Wimbledon: Simona Halep, inainte de meciul cu Mihaela Buzarnescu: Nu conteaza cu cine joc, e o jucatoare foarte buna

Romania este sigura ca va avea cel putin o jucatoare in turul trei de la Wimbledon, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu urmand sa se dueleze in runda a doua. Cele doua s-au mai intalnit o singura data in cariera, in urma cu 11 ani, intr-un turneu care a avut loc la Monteroni Darabia Italia).

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )