Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gheorghe Dinca a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava. Criminalul din Caracal va face analizele medicale

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava. Criminalul din Caracal va face analizele medicale

UPDATE Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal, a ajuns la Spitalul Jilava. ------------ Suspectul de crima din Caracal urmeaza sa ajunga astazi in Bucuresti. Anchetatorii au decis sa il. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca, transferat la Spitalul Penitenciar Jilava. Criminalul din Caracal va face analizele medicale

Suspectul de crima din Caracal urmeaza sa ajunga astazi in Bucuresti. Anchetatorii au decis sa il transfere la Spitalul Penitenciar Jilava, unde i se vor face analize medicale complete. Tot aici va fi.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Lui Gheorghe Dinca i s-a facut din nou RAU la audieri. Va fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava

Audierea criminalului de la Caracal a fost intrerupta din nou, marti, dupa ce acestuia i s-a facut rau. Gheorghe Dincava fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava, potrivit stirirpesurse. ro S-A TERMINAT!.

Ce functie a avut Gheorghe Dinca la Spitalul din Caracal

Marian Mitran, managerul Spitalului din Caracal, a declarat exclusiv, pentru Antena 3, ca Gheorghe Dinca, autorul crimelor oribile de la Caracal, ca acesta a ocupat functia de geamgiu in cadrul institutiei, intre.

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni. Barbatul si-a dat acordul

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni, a anuntat, miercuri, procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila. Barbatul care a rapit cele doua fete in Caracal si-a dat acordul pentru a face testul cu aparatul poligraf. El se afla in acest moment la Spitalul Penitenciar Jilava, unde este supus unei expertize psihiatrice. Gheorghe Dinca va .

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca va fi supus unei expertize psihiatrice la Spitalul Jilava

Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua fete disparute la Caracal, va fi transferat la Penitenciarul Jilava. El urmeaza sa fie preluat de la Caracal si adus spre Bucuresti, unde va.

Noi dezvaluiri in cazul Caracal. Criminalul Gheorghe Dinca, in casa ororilor pentru reconstituire

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care si-a recunoscutambele crime, atat in cazul Alexandrei Macesanu, cat si al Luizei Melencu,este adus luni dimineata in casa ororilor pentru.

O fosta profesoara a Alexandrei a mers la ocazie cu Gheorghe Dinca. Ce marturisiri face despre criminalul fetei

Olga Filip, instructor la Scoala de Arte si Meserii din Slatina, a marturisit ca a mers de multe ori la ocazie, luata de Gheorghe Dinca. Vestea ca cele doua fete, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, au fost ucise de acest barbat a socat-o pe femeie. Fosta profesoara a Alexandrei, marturisiri incredibile despre asasinul fetei Olga .

Gheorghe Dinca va ajunge astazi la Penitenciarul Jilava pentru expertiza psihiatrica

Gheorghe Dinca va ajunge, miercuri, la Spitalul Penitenciarului Jilava pentru a fi supus unei expert.

Exclusiv: Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca ar fi ajuns cu trupul Luizei la o mlastina

Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu reconstituirea celor doua crime de la Caracal. Criminalul Gheorghe Dinca e dus in locul tragediei. Procurorii refac pas cu pas ultimele ore din viata celor doua.

Cum si-a ales Gheorghe Dinca victimele. Dezvaluirea a fost facuta in timpul audierilor

In timpul audierilor, Gheorghe Dinca a marturisit si cum si-a ales victimele. Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca, a declarat presei ca criminalul a dat informatii despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )