Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Falca (PNL): Guvernul Orban va propune un comisar european, saptamana viitoare, in prima sedinta de dupa investitura (VIDEO)

B1 B1,
Gheorghe Falca (PNL): Guvernul Orban va propune un comisar european, saptamana viitoare, in prima sedinta de dupa investitura (VIDEO)

Eurodeputatul Gheorghe Falca a anuntat, marti seara, in direct pe B1 TV, ca PNL spera casaptamana viitoareGuvernul Orban sa fie investit, astfel incatnoul cabinetsa faca o. continuă pe B1

Gheorghe Falca (PNL) spune ca Eugen Teodorovici folosea un limbaj grosolan chiar si cu proprii colegi din PSD: Cu exceptia intalnirilor la care venea Dragnea, atunci era micut, cumintel (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Gheorghe Falca a afirmat, marti seara, in direct pe B1 TV, ca Eugen Teodorovici foloseste un limbaj grosolan chiar si cu proprii sai colegi din PSD, dar ca era micut si cumintel.

Cristian Busoi (PNL): Guvernul Orban nu va aduce austeritatea, cum minte propaganda PSD. Primul pas va fi construirea unui buget responsabil pentru anul 2020 (VIDEO)

PNL nu va taia pensii si salarii, ci le va creste in mod responsabil, iar scenariul potrivit caruia, odata cu instalarea Guvernului Orban, vor incepe masurile de austeritate nu este decat o poveste de.

Orban, despre propunerea de comisar european: Daca pe 4 noiembrie este investirea Guvernului, avem timp

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca daca Guvernul va fi investit pe 4 noiembrie este destul timp pentru propunerea unui comisar european din partea Romaniei, mentionand ca lucrurile sunt in grafic.

Ludovic Orban, despe comisarul european: Avem timp

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca daca Guvernul va fi investit pe 4 noiembrie este destul timp pentru propunerea unui comisar european din partea Romaniei, mentionand ca lucrurile sunt in.

Iohannis: Dancila nu are nicio legitimitate de a propune un nou comisar european. O avertizez sa inceteze orice demers

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un comunicat de presa in care subliniaza ca premierul demis Viorica Dancila nu are nicio legitimitate de a propune un nou candidat din partea Romaniei pentru pozitia de comisar european. Reactia acestuia vine dupa ce in aceeasi zi liderul PSD a afirmat ca va trimite o scrisoare catre Bruxelles in care il va propune pe Victor Negrescu pentru postul de comisar european.

Dancila il propune pe Victor Negrescu pentru postul de comisar european

Premierul Dancila il propune pe Victor Negrescu pentru postul de comisar european, presedintele Klaus Iohannis declarand ca aceasta nu are nicio legitimitate pentru a face propuneri pe aceasta pozitie.

Premierul demis Viorica Dancila il propune pe Victor Negrescu in functia de comisar european. Scrisoarea, trimisa marti la Bruxelles

Viorica Dancila confirma ca Victor Negrescu este propunerea Guvernului Dancila pentru functia de comisar european, scrisoarea catre Bruxelles urmand sa fie trimisa marti.

Orban: Decizia lui Dancila de a face o a treia propunere de comisar european e o obraznicie

Ludovic Orban a afirmat, luni, ca decizia Vioricai Dancila de a transmite Comisiei Europene a treia propunere de comisar european, in persoana lui Victor Negrescu, reprezinta o obraznicie, deoarece nu mai are calitatea de a face nominalizari, dupa ce a fost demisa prin motiune de cenzura.

Ludovic Orban, dupa a treia tentativa a premierului demis de a nominaliza un comisar european: Asta mi se pare inca o obraznicie a doamnei Dancila

Ludovic Orban, premierul desemnat de presedintele Iohannis, a catalogat drept obraznicie tentativa primului-ministru demis Viorica Dancila de a face o a treia propunere de comisar european din partea.

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa se auto-propuna comisar european: O bazaconie

Premierul desemnat Ludovic Orban a caracterizat drept o bazaconie scenariul potrivit caruia Viorica Dancila ar putea sa se auto-propuna comisar european daca Parlamentul investeste noul Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )