Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gheorghe Nichita a fost retinut de DNA

Antena3 Antena3,
Gheorghe Nichita a fost retinut de DNA

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa mai mult de sapte ore de audieri, fiind suspectat de abuz in serviciu. Nichita va fi prezentat vineri. continuă pe Antena3

Gheorghe Nichita a fost ridicat de procurorii DNA de la locuinta sa

ACTUALIZARE 14:53 Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost ridicat, joi dupa-amiaza, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa, dar si la sediul primariei si la Politia Locala, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in acest an, edilul urmand sa fie adus la Bucuresti, transmit surse din presa. * Perchezitii la Primaria Iasi si la locuinta primarului Gheorghe Nichita.

VIDEO Primarul din Iasi Gheorghe Nichita, adus la DNA

Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost adus, joi, la audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie - Structura Centrala, dupa ce in cursul zilei au fost efectuate perchezitii la locuinta sa, informeaza Agerpres. La sosire, Gheorghe Nichita nu a facut declaratii.

Gheorghe Nichita, adus cu duba la DNA Bucuresti (VIDEO)

Primarul iesean Gheorghe Nichita a ajuns la sediul DNA din Bucuresti, dupa ce a fost adus cu duba de politistii judiciari. Nichita va fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi folosit Politia Locala din.

Primarul Iasului, ridicat de procurorii DNA. Gheorghe Nichita e suspectat de abuz in serviciu

UPDATE 14:48 Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost ridicat, joi dupa-amiaza, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa, dar si la sediul primariei si la Politia Locala, intr-un do.

Scheletul din dulapul baronului Nichita. Lista investitiilor pentru care primarul Iasiului este cu un picior in curtea DNA

Baronul PSD Gheorghe Nichita s-ar putea alege cu un dosar penal privind cheltuirea iresponsabila a unui credit prin care a impovarat inutil populatia Iasiului. Curtea Suprema a admis un prejudiciu de peste 2,7 milioane de lei produs de administratia primarului moldovean.

Primarul Iasiului a fost ridicat de procurorii DNA

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost ridicat, joi dupa-amiaza, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa, dar si la sediul primariei si la Politia Locala, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in.

UPDATE: Perchezitii DNA la Iasi. Primarul PSD Gheorghe Nichita le dadea ordine politistilor ieseni. La adjunctul Politiei locale, procurorii au gasit tigari cu marijuana

25: Directorul general al Politiei locale Iasi, Liviu Hliboceanu, a fost retinut de procurorii DNA .

Ce avere are primarul iesean Gheorghe Nichita, suspectat de coruptie

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, suspectat de coruptie, are trei terenuri, o casa de 347 de metri patrati, bijuterii si tablouri in valoare de 15. 500 de euro, peste 61. 000 lei in fonduri de investitii si obligatiuni de peste 105. 000 de lei, potrivit ultimei sale declaratii de avere, informeaza Mediafax.

Seful Politiei Locale Iasi, RETINUT de DNA in dosarul primarului Gheorghe Nichita. Edilul e suspectat de abuz in serviciu

Update 22. 50 - Seful Politiei Locale Iasi, Liviu Hliboceanu, a fost retinut de procurorii anticoruptie in dosarul primarului Gheorghe Nichita. Hliboceanu va fi prezentat unui judecator de drepturi si.

Primarul din Iasi, adus cu MASCATII la DNA. Gheorghe Nichita e suspectat de abuz in serviciu

Update 18. 53 - Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, a fost adus cu mascatii la DNA, el spunand la intrare ca nu are deocamdata ce sa declare. Tot vineri, a fost adus la DNA central si seful Politiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )