Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gheorghe Stefan a fost suspendat din functia de primar al Piatra-Neamt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gheorghe Stefan a fost suspendat din functia de primar al Piatra-Neamt

Gheorghe Stefan a fost suspendat, azi, din functia de primar al municipiului Piatra-Neamt, prin ordin al prefectului judetului, decizie luata ca urmare a faptului ca acesta este arestat preventiv, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Mircea Molot, presedintele CJ Hunedoara, a fost suspendat din functie. El este arestat la domiciliu

Mircea Molot, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, arestat la domiciliu pentru fapte de coruptie, a fost suspendat din functie, joi, prin ordin al prefectului judetului, Sorin Vasilescu. Ordinul prefectului a venit dupa ce, miercuri, Curtea de Apel Alba Iulia a informat ca a fost luata masura arestarii la domiciliu impotriva lui Mircea Molot.

Primarul comunei Udesti, Savel Botezatu, a fost suspendat din functie

Primarul comunei sucevene Udesti, Savel Botezatu PSD), arestat vineri de Tribunalul Suceava in dosarul privind fraude cu fonduri europene, va fi suspendat din functie dupa ce Curtea de Apel a respins, miercuri, contestatia la decizia de arestare formulata de primar.

Mircea Molot, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, a fost suspendat din functie

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, fostul vicepresedinte al institutiei, Tiberiu Balint, si viceprimarul comunei hunedorene Vorta, Emanoil Pup, cercetati in stare de arest la domiciliu.

Directorul suspendat din functie al ziarului Puterea spune ca ancheta sa despre EADS este bine documentata si va continua sa publice articole despre EADS

Jurnalistul Mihai Palsu, suspendat din functia de director editorial al ziarului Puterea, spune ca ancheta pe care a publicat-o miercuri este bine documentata si respecta deontologia jurnalismului si ca va continua sa publice noi dezvaluiri pe aceasta tema. Reactia lui Palsu vine dupa ce publisherul si detinatorul marcii ziarului Puterea l-au suspendat din functia de director editorial, aratand ca nu au incredere in informatiile publicate de jurnalist in ancheta despre EADS.

Pedeapsa lui Pinalti. Primarul din Piatra Neamt va fi suspendat din functie

Primarul din Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, va fi suspendat din functie. Masura poate fi luata in orice moment deoarece motivarea inaltei Curti de Casatie si Justitie a ajuns la Piatra Neamt. Gheorghe.

Mircea Molot a fost suspendat din functie. Seful CJ Hunedoara ramane in afara institutiei dupa zece ani

Prefectul judetului Hunedoara a emis astazi ordinele privind constatarea suspendarii de drept a mandatelor de Presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, de vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, precum si cel de viceprimar al comunei Vorta, judetul Hunedoara, se arata in comunicatul trimis de reprezentantii institutiei.

Mii de litri de motorina ar fi fost furati din patrimoniul RATB. 20 de persoane au fost retinute

Aproximativ 3. 000 de litri de motorina ar fi fost furati din patrimoniul RATB, potrivit unor surse judiciare, Politia Capitalei anuntand ca 20 de persoane au fost retinute in acest dosar, dupa perchezitiile de.

Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume

La 75 de ani, Ion Tiriac se mai poate lauda cu un titlu. Nu la Roland Garros, ci in Cartea Recordurilor, scriu jurnalistii americani. Este cel mai bogat fost sportiv din lume. il depaseste chiar si pe David.

Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume - Averea sa, de doua ori mai mare decat a lui Michael Jordan

Fostul tenismen si jucator de hochei pe gheata Ion tiriac, in varsta de 75 de ani, in prezent om de afaceri, detine o avere personala de doua miliarde de dolari, fiind astfel cel mai bogat fost sportiv din lume, potrivit World Record Academy.

Celebrity NetWorth: Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume

Ion Tiriac este cel mai bogat fost sprtiv din lume, el ocupand prima pozitie intr-un clasament realizat de americanii de la Celebrity Networth, relateaza DigiSport. Cine e cel mai bogat fost sportiv de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )