Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ghita Ciobanu, justifica poza facuta cu premierul Ponta: Fac poze cu toate oile, dapai cu oamenii

Hotnews Hotnews,
 Ghita Ciobanu, justifica poza facuta cu premierul Ponta: Fac poze cu toate oile, dapai cu oamenii

Ciobanul Ghita a tinut sa le raspunda prietenilor sai de pe contul de socializare care l-au acuzat ca si-a facut poza cu premierul Victor Ponta. Dragi pretini care v-ati suparat pe mine, io nu fac politica, la mine vine multa lume si am poarta deschisa tuturor. Fac poze cu toate oile, dapai cu oamenii :)) imi pare rau ca sunteti nacajiti pe mine va astept pa toti la Jina!, scrie Ghita pe contul sau de Facebook. Postarile au continuat insa si l-au acuzat pe acesta de minciuna, incaperea in care cei doi apar impreuna fiind una din incinta primariei. continuă pe Hotnews

Ghita Ciobanul, despre poza facuta cu premierul Ponta: Fac poze cu toate oile, dapai cu oamenii

Ciobanul Ghita a tinut sa le raspunda prietenilor sai de pe contul de socializare care l-au acuzat ca si-a facut poza cu premierul Victor Ponta. Dragi pretini care v-ati suparat pe mine, io nu fac politica, la mine vine multa lume si am poarta deschisa tuturor. Fac poze cu toate oile, dapai cu oamenii :)) imi pare rau ca sunteti nacajiti pe mine va astept pa toti la Jina!, scrie Ghita pe contul sau de Facebook. Postarile au continuat insa si l-au acuzat pe acesta de minciuna, incaperea in care cei doi apar impreuna fiind una din incinta primariei.

Mesajul lui Ghita Ciobanul, dupa intalnirea cu Ponta: Fac poze cu oile, dapai cu oamenii

Dupa ce fotografiile in care Ghita Ciobanul aparea alaturi de premierul Victor Ponta au starnit reactii acide in mediul online, personajul din reclama de la Vodafone a tinut sa le raspunda celor care l-au criticat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )