Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gica Popescu: Sunt nevinovat! M-am luptat ca sa fiu cineva. imi vine sa urlu

Antena3 Antena3,
Gica Popescu: Sunt nevinovat! M-am luptat ca sa fiu cineva. imi vine sa urlu

FC Barcelona a devenit un mit. Un roman a fost capitanul acestui fenomen social. Plecat din Calafat, Gica Popescu si-a propus sa cucereasca lumea. Fotbalistic, a facut-o cu varf si indesat. A castigat cupe . continuă pe Antena3

Gica Popescu, invitatul lui Victor Ciutacu la Vorbe Grele

FC Barcelona a devenit un mit. Un roman a fost capitanul acestui fenomen social. Plecat din Calafat, Gica Popescu si-a propus sa cucereasca lumea. Fotbalistic, a facut-o cu varf si indesat. A castigat cupe.

Alin Trasculescu, la sosirea la Comisia juridica a Camerei: Sunt nevinovat

La intrarea in sedinta Comisiei Juridice, de vineri, deputatul Alin Trasculescu a sustinut ca este nevinovat. Deputatii din Comisie inca discuta dosarul deputatului. Avocatul acestuia a cerut am.

Alin Trasculescu, AUDIAT de Comisia juridica a Camerei: Sunt NEVINOVAT.

UPDATE: Deputatii juristi s-au reunit, vineri, la ora 15:30, in sedinta in care au discutat cazul deputatului PDL Alin Trasculescu, potrivit Realitatea TV. Chiar daca nu era necesar, la sedinta a luat parte si deputatul Alin Trasculescu, care este audiat de comisie la momentul transmiterii acestei stiri. La intrarea in Parlament, Alin Trasculescu le-a spus jurnalistilor ca este nevinovat. Trasculescu a venit insotit de avocat. Deputatii trebuie sa decida daca aproba sau nu ridicarea .

Trasculescu se apara: Sunt nevinovat. Avocatul Ene sustine ca deputatul nu si-a putut studia dosarul

Deputatul PDL Alin Trasculescu a declarat, vineri, dupa sedinta Comisiei juridice care a decis incuviintarea arestarii sale preventive, ca este nevinovat si ca spune acest lucru pentru toti cei care il.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )