Libnet.ro
UNICEF

13:31

Gigantul chinez Alibaba intra vineri pe bursa de la New York si e evaluata la peste 165 miliarde dolari

Hotnews Hotnews,
 Gigantul chinez Alibaba intra vineri pe bursa de la New York si e evaluata la peste 165 miliarde dolari

Gigantul online Alibaba din China isi incepe vineri drumul pe bursa de la New York, in ceea ce multi anticipeaza ca va fi cea mai mare listare din istorie. Pretul unei actiuni este de 68 de dolari, iar din IPO compania poate strange intre 21,8 si 25 miliarde dolari. La aceste cotatii Alibaba e evaluata la 168 miliarde dolari, peste Amazon si eBay, iar cei mai optimistii spun ca poate depasi 200 miliarde dolari. continuă pe Hotnews

Gigantul chinez Alibaba a obtinut 21,8 miliarde de dolari la listarea din New York, suma-record pe piata americana

Grupul chinez de comert electronic Alibaba Group a atras 21,8 miliarde de dolari din vanzarea a 320,1 milioane de actiuni in cadrul ofertei publice initiale pe bursa din New York, cea mai mare suma obtinuta vreodata la o listare a unei companii pe bursa americana.

Alibaba a obtinut 21,8 miliarde de dolari la listarea din New York

Grupul chinez de comert electronic Alibaba Group a atras 21,8 miliarde de dolari din vanzarea a 320,1 milioane de actiuni in cadrul ofertei publice initiale pe bursa din New York, cea mai mare suma obtinuta vreodata la o listare a unei companii pe bursa americana, transmite Bloomberg.

Designer-ul roman Dorin Negrau, prezentare pe acordurile Mariei Tanase la New York Fashion Week!

Designerul roman Dorin Negrau si-a prezentat in weekend, la Lincoln Center, in cadrul celui mai prestigios eveniment din industria fashion, New York Fashion Week, colectia de primavara/vara 2015, Duality.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2061 seconds )