Libnet.ro
UNICEF

08:16

Gigel Stirbu, propunerea oficiala a PNL la Ministerul Culturii.

România Liberă România Liberă,
Gigel Stirbu, propunerea oficiala a PNL la Ministerul Culturii.

PNL a decis, joi seara, sa-l propuna pe deputatul Gigel Stirbu pentru preluarea portofoliului la Ministerul Culturii, ramas vacant dupa demisia lui Daniel Barbu, conform B1. Citeste si: Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a demisionat In PNL, s-au vehiculat inca de ieri numele deputatilor Gigel Stirbu seful comisiei de cultura) si Vlad Nistor dar si al lui Radu Boroianu, secretar de stat in Ministerul Culturii. Demisia lui Barbu a venit ca urmare a unor declaratii facute de Barbu cu . continuă pe România Liberă

Gigel Stirbu, propunerea oficiala a PNL pentru preluarea portofoliului Culturii

Partidul National Liberal a decis, joi seara, ca deputatul Gigel Stirbu este propunerea oficiala pentru a prelua portofoliul Culturii, ramas vacant dupa demisia luiDaniel Barbu. Daniel Barbu a inaintat,.

Gigel Stirbu, cotat in PNL cu cele mai multe sanse la Ministerul Culturii. Se asteapta demisia lui Daniel Barbu / Vlad Nistor si Ben-Oni Ardelean, de asemenea in carti

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Gigel-Sorinel Stirbu, este cotat cu cele mai multe sanse in cadrul PNL pentru a prelua mandatul de ministru al Culturii, fiind asteptata demisia din functie a actualului ministru Daniel Barbu, au declarat pentru Mediafax surse din PNL. Potrivit unor surse HotNews. ro, alte nume vehiculate sunt cele ale deputatului Vlad Nistor si al senatorului Ben-Oni Ardelean. Vezi in articol cine este Gigel Stirbu.

PNL a decis: Gigel Stirbu, propus la Ministerul Culturii

Partidul National Liberal a decis sa il nominalizeze pe deputatul Gigel Stirbu, presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, pentru functia de ministru al Culturii.

Sedinta de urgenta a liderilor USL. PNL a facut propunerea pentru Ministerul Culturii

Update 21. 50 - PNL a anuntat, la sedinta USL,ca il va propune la Ministerul Culturii pe deputatul Gigel Stirbu, cel care este presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor, potrivit.

PNL a decis: Gigel Stirbu, propus la Cultura. Cine este deputatul care vrea eliminarea sanctiunilor pentru plagiat

Partidul National Liberal a decis sa il nominalizeze pe deputatul Gigel Stirbu, presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, pentru functia de ministru al Culturii.

Gigel Stirbu, cotat in PNL cu cele mai multe sanse la Ministerul Culturii. Se asteapta demisia lui Daniel Barbu

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Gigel-Sorinel Stirbu, este cotat cu cele mai multe sanse in cadrul PNL pentru a prelua mandatul de ministru al Culturii, fiind asteptata demisia din functie a actualului ministru Daniel Barbu, au declarat pentru Mediafax surse din PNL. Potrivit unor surse HotNews. ro, un alt nume vehiculat este cel al senatorului liberal Ben-Oni Ardelean.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2237 seconds )