Libnet.ro
UNICEF

10:00

Gigel Stirbu, propus ministru al Culturii, raspunde la criticile lui Plesu: Sunt mandru si multumesc parintilor de numele care mi l-au dat

Hotnews Hotnews,
 Gigel Stirbu, propus ministru al Culturii, raspunde la criticile lui Plesu: Sunt mandru si multumesc parintilor de numele care mi l-au dat

Deputatul Gigel Stirbu, propus de PNL pentru portofoliul Culturii, a fost solicitat, vineri, sa comenteze declaratia scriitorului Andrei Pleusu la adresa sa, care spusese ca inca un Gigel nu mai conteaza, el raspunzand ca este mandru si le multumeste parintilor pentru numele care mi l-au dat, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Gigel Stirbu, propus ministru al Culturii, ii raspunde lui Plesu: Sunt mandru si multumesc parintilor de numele care mi l-au dat

Deputatul Gigel Stirbu, propus de PNL pentru portofoliul Culturii, a fost solicitat, vineri, sa comenteze declaratia scriitorului Andrei Plesu la adresa sa, care spusese ca inca un Gigel nu mai conteaza, el raspunzand ca este mandru si le multumeste parintilor pentru numele care mi l-au dat, scrie Mediafax.

PNL a decis: Gigel Stirbu, propus la Ministerul Culturii

Partidul National Liberal a decis sa il nominalizeze pe deputatul Gigel Stirbu, presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, pentru functia de ministru al Culturii.

Gigel Stirbu, propus de PNL ministru al Culturii, isi retrage proiectul de lege care ar favoriza plagiatorii

Gigel Stirbu, propunerea PNL pentru functia de Ministru al Culturii in locul lui Daniel Barbu, a anuntat dupa ce a fost facuta publica nominalizarea sa ca in aceasta dimineata a depus la Senat solicitarea de a fi retrasa una dintre initiativele sale legislative. Este vorba despre propunerea de modificare a legii privind drepturile de autor care prevede, printre altele, ca este permisa includerea accidentala a unei lucrari sau a unui alt obiect protejat in alt material. Avocatul Robert Bucur, fost director general ORDA, a declarat pentru HotNews. ro ca plagiatorii vor zburda liberi in tara asta daca se aplica aceasta prevedere. Gigel Stirbu a declarat in noiembrie ca nici gand nu a avut legiuitorul sa se refere la plagiate, iar astazi a anuntat ca isi retrage initiativa pentru a va demonstra ca nu am ganduri ascunse si pentru a va documenta ca cei care au comentat pe baza acestei initiative legislative.

Gigel Stirbu, propus de PNL la Ministerul Culturii

Biroul Permanent al PNL a votat, vineri, nominalizarea deputatului PNL Gigel Stirbu pentru a ocupa postul de ministru al Culturii in locul lui Daniel Barbu, au declarat surse liberale.

PNL a decis: Gigel Stirbu, propus la Cultura. Cine este deputatul care vrea eliminarea sanctiunilor pentru plagiat

Partidul National Liberal a decis sa il nominalizeze pe deputatul Gigel Stirbu, presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, pentru functia de ministru al Culturii.

Gigel Stirbu, ii raspunde lui Plesu printr-o greseala: Sunt mandru de numele CARE parintii mi l-au dat

Deputatul Gigel Stirbu, propus de PNL pentru portofoliul Culturii, a fost solicitat, potrivit Mediafax, sa comenteze declaratia scriitorului Andrei Pleusu la adresa sa, privind faptul ca inca un Gigel nu mai conteaza, el raspunzand ca este.

Gigel Stirbu: Nu trebuie sa detin doua premii Nobel pentru a fi ministrul Culturii

Deputatul Gigel Stirbu, propus de PNL pentru preluarea portofoliului Culturii, a declarat, vineri, ca este convins ca va face fata misiunii care i s-a incredintat. El sustine ca nu trebuie sa fie detinatorul a cel putin doua premii Nobel pentru a fi.

Plesu, despre posibila numire a lui Gigel Stirbu la Cultura: Un Gigel in plus nu mai conteaza

Filosoful Andrei Plesu a fost intrebat vineri ce parere are despre eventuala numire a lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii, el declarand ca nu il cunoaste, nu a auzit niciodata de acesta si ca un Gigel in plus nu mai conteaza.

Andrei Plesu, despre eventuala numire a lui Gigel Stirbu la Cultura: Un Gigel in plus nu mai conteaza

Filosoful Andrei Plesu a fost intrebat vineri ce parere are despre eventuala numire a lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii, el declarand ca nu il cunoaste, nu a auzit niciodata de acesta si ca un Gigel in plus nu mai conteaza, transmite Mediafax.

VIDEO Cum flirteaza cu microfonul viitorul ministru al Culturii, Gigel Stirbu

O stire realizata de un post de televiziune local din judetul Olt prezinta o alta fata a lui Gigel Stirbu, abia propus pentru sefia Ministerului Culturii. Imaginile filmate in anul 2012 il arata pe viitorul ministru amuzandu-se, in timp ce mangaie microfoanele, la o conferinta de presa cat se poate de serioasa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )