Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali a ales un nou nume pentru echipa: Noi nu ne jucam cu Steaua asa...

B1 B1,
Gigi Becali a ales un nou nume pentru echipa: Noi nu ne jucam cu Steaua asa...

Gigi Becali a anuntat ca va schimba denumirea echipei sale in Fotbal Club Sport Bucuresti, incepand cu 1 iunie. El a inregistrat si varianta de nume Fotbal Club Sporting Becali, dar a. continuă pe B1

Gigi Becali: De la 1 iunie echipa se va numi Sport Bucuresti. Nu se va numi Sport Becali, ca nu ne jucam cu echipa asta

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, ca va schimba denumirea echipei in Fotbal Club Sport Bucuresti incepand cu 1 iunie, scrie News. ro. El a inregistrat si o varianta de nume Fotbal Club Sporting Becali, dar a precizat ca nu aceasta va fi denumirea. Nu ne jucam cu echipa asta, a declarat Becali.

Gigi Becali anunta mitinguri de amploare in toata tara

Conflictul dintre Gigi Becali si CSA Steaua va ajunge la un nou episod luna viitoare, cand ar urma sa se desfasoare manifestatii in cele mai multe judete din Romania.

Gigi Becali catre Sorin Blejnar, in vremea era sef la ANAF: L-am sunat pe Blejnar si i-am zis Sunt Becali, vreau sa vin la dumneavoastra

Finantatorul echipei FC Steaua, Gigi Becali, sustine ca l-ar fi sunat pe Sorin Blejnar, pe cand era sef al ANAF, pentru a discuta despre vanzarea unui jucator al Universitatii Craiova, desi acest lucru nu era posibil intrucat clubul avea conturile blocate.

Gigi Becali face anuntul final: cum se va numi Steaua de acum incolo

Desi a inregistrat mai multe denumiri la OSIM, Gigi Becali s-a hotarat asupra numelui echipei pe care o patroneaza.

inapoi in STRADA! Cersetorii cu cainele de la Victoriei au distrus casa pe care Gigi Becali le-a daruit-o! Cum arata acum (FOTO)

Gigi Becali le-a daruit o casa copiilor care cerseau impreuna cu un caine pe calea Victoriei, acum doua luni. Copii se pare ca nu au stiut cum sa pastreze curat si sa intretina casa, iar.

Constantin Budescu a ales Astra, Gigi Becali a luat foc: N-are caracter!

Constantin Budescu a decis sa accepte oferta Astrei, dupa ce si-a reziliat contractul cu echipa chineza Dalian Yifang.

Gigi Becali: Dan Adamescu a murit din cauza situatiei din penitenciar. La noi, puscaria e facuta ca omul sa fie dresat, nu educat (VIDEO)

Omul de afaceri George Becali a declarat joi, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca lui Dan Adamescu i-au fost incalcat drepturile in perioada pe care a petrecut-o in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )