Libnet.ro
UNICEF

09:45

Constantin Budescu a ales Astra, Gigi Becali a luat foc: N-are caracter!

Adevărul Adevărul,
Constantin Budescu a ales Astra, Gigi Becali a luat foc: N-are caracter!

Constantin Budescu a decis sa accepte oferta Astrei, dupa ce si-a reziliat contractul cu echipa chineza Dalian Yifang. continuă pe Adevărul

Cozmin Gusa: Donald Trump este un presedinte care nu are deloc statura intelectuala.E ca si cum ar fi Gigi Becali presedinte in Romania

Consultantul politic Cosmin Gusa spune ca alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA echivaleaza cu accederea in functia de presedinte al Romaniei a lui Gigi Becali.

Doi fotbalisti s-au despartit astazi in mod oficial de Steaua lui Gigi Becali

Doi dintre fotbalistii care au evoluat pentru Steaua Bucuresti in sezonul de toamna si-au reziliat astazi contractele cu echipa patronata de Gigi Becali.

Primul interviu dat de Gigi Becali, acum 17 ani: De bani nu ma satur niciodata, vreau mereu sa avansez. Unde pun eu banii, pune Dumnezeu mana!

In 2000, cand a inceput sa investeasca la Steaua, dupa ce a intentionat sa cumpere echipa FC Onesti, Viorel Paunescu si Victor Piturca erau convinsi ca-l vor putea controla pe Gigi Becali.

inapoi in STRADA! Cersetorii cu cainele de la Victoriei au distrus casa pe care Gigi Becali le-a daruit-o! Cum arata acum (FOTO)

Gigi Becali le-a daruit o casa copiilor care cerseau impreuna cu un caine pe calea Victoriei, acum doua luni. Copii se pare ca nu au stiut cum sa pastreze curat si sa intretina casa, iar.

Samsung: Bateriile telefoanelor Galaxy Note 7, de vina pentru ca mai multe telefoane au luat foc

Samsung a anuntat oficial, luni dimineata, ca bateriile telefoanelor Galaxy Note 7 sunt de vina pentru faptul ca mai multe astfel de telefoane au luat foc, potrivit AFP. Reamintim ca Samsung a decis, in octombrie anul trecut, sa renunte la producerea si vanzarea acestui telefon, dupa ce a constatat ca produsul are defecte fundamentale.

UPDATE Samsung spune ca telefoanele Galaxy Note 7 au luat foc din cauza bateriilor

Samsung a anuntat oficial, luni dimineata, ca bateriile telefoanelor Galaxy Note 7 sunt de vina pentru faptul ca mai multe astfel de telefoane au luat foc, potrivit AFP. Reamintim ca Samsung a decis, in octombrie anul trecut, sa renunte la producerea si vanzarea acestui telefon, dupa ce a constatat ca produsul are defecte fundamentale. Compania spune ca nu va lansa Galaxy S8 la Mobile World Congress Barcelona in februarie, ci mai tarziu.

Samsung va da vina in special pe bateriile livrate de furnizori in scandalul telefoanelor Note 7 care au luat foc

Samsung va anunta luni intr-o mult-asteptata conferinta de presa de ce au luat foc telefoanele Galaxy Note 7, dar surse citate de Wall Street Journal spun ca gigantul sud-coreean va arata cu degetul in special catre furnizorii de baterii. In unele cazuri bateriile nu au avut dimensiunea potrivita, iar in altele au aparut probleme de fabricatie din cauza grabei cu care productia a crescut. Este de asteptat ca Samsung sa anunte si ce masuri va lua pentru ca astfel de lucruri sa nu se mai intample.

Incendiu in Aparatorii Patriei, patru case au luat foc

Patru case din zona Aparatorii Patriei au luat foc, iar la aceasta ora incendiul inca nu a fost stins.

Mai multi elevi morti in Italia, dupa ce autocarul lor a lovit un pilon si a luat foc

Un autocar care transporta elevi unguri a lovit puternic pilonul unui pod si a luat foc in nordul Italiei, in cursul noptii de vineri spre sambata, au anuntat Pompierii. Mai multe persoane au murit, relateaza La Repubblica.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )