Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gigi Becali: Toata echipa a fost moarta. Luam atacant din iarna

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali: Toata echipa a fost moarta. Luam atacant din iarna

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu-si explica evolutia slaba a echipei sale in meciul cu CFR Cluj si anunta transferul unui atacant de valoare in iarna. continuă pe Online Sport

Armata a dat in judecata clubul lui Gigi Becali

CSA Steaua solicita despagubiri de 36 milioane de euro, suma ce reprezinta prejudiciul creat de echipa finantata de Gigi Becali din 2004 pentru ca a folosit marca Steaua fara acordul armatei, precizeaza digisport. ro.

Gigi Becali, iesire nervoasa dupa ce a fost dat in judecata de MApN: Oameni nebuni cu minte mica

Astazi, Florin Talpan, juristul CSA, a fost la Tribunalul Bucuresti si l-a dat in judecata pe patronul Stelei. Gigi Becali a reactionat dupa auzul acestei vesti si a comentat in termeni duri.

Gigi Becali, scena haioasa la intrarea pe stadion: a ramas fara un dinte! - FOTO

Inainte sa intre pe stadion, Gigi Becali a dat declaratii reporterilor si a parut ca are un comportament ciudat, scrie GSP. ro. Finantatorul Stelei s-a grabit sa raspunda la intrebari, a.

Gigi Becali, atac la Traian Basescu: Ma bucur ca Dumnezeu face dreptate

Gigi Becali l-a atacat dur pe Traian Basescu, dupa ce acesta a lansat o adevarata tirada la adresa sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Nu ma bucur de raul lui, ma bucur ca Dumnezeu face dreptate. Eu eram l.

Victor Piturca nu mai vrea sa auda de Gigi Becali: M-a turnat fara nicio problema. Ne-au condamnat aia ca pe nimic

Victor Piturca a declarat ca nu a mai vorbit cu Gigi Becali de aproximativ doi ani si nici nu are de gand sa mai colaboreze vreodata cu el. Fostul antrenor al nationalei de fotbal a declarat ca relatia.

Victor Piturca matura pe jos cu Gigi Becali: M-a turnat fara nicio problema, m-au condamnat aia ca pe nimic!

Desi altadata erau prieteni la catarama, fostul selectioner Victor Piturca nu vrea sa mai aiba de-a face cu patronul Stelei, Gigi Becali, dupa ce latifundiarull-a turnat fara remuscari.

CSA Steaua l-a actionat in judecata pe Gigi Becali

Clubul Sportiv al Armatei Steaua CSA) l-a dat in judecata pe Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucuresti pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 36 milioane de euro privind folosirea ilegala a marcii Steaua in intervalul de timp 2004-2014.

Gigi Becali a sfeclit-o!CSA Steaua da in judecata FCSB pentru recuperarea prejudiciului de 36,8 milioane de euro

CSA Steaua a depus, marti, o cerere de chemare in instanta a clubului detinut de Gigi Becali, FC Steaua Bucuresti, prin care solicita recuperarea prejudiciului de 36,8 milioane de euro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )