Libnet.ro
UNICEF

12:15

Gigi Becali il critica dur pe Radoi: L-am intrebat daca vrea sa vin in vestiar

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali il critica dur pe Radoi: L-am intrebat daca vrea sa vin in vestiar

Gigi Becali l-a criticat pentru prima data in acest sezon pe Mirel Radoi, dupa 1-1 acasa cu ASA, si povestea de dragoste dintre cei doi, evident cea din jurul Stelei, incepe sa scartaie serios. continuă pe Online Sport

Raspunsul lui Mirel Radoi pentru Gigi Becali: Nu-i nicio problema. Pot sa-mi dau demisia

Mirel Radoi i-a raspuns lui Gigi Becali dupa ce patronul Stelei a declarat la finalul partidei dintre Steaua si ASA, scor 1-1, ca tehnicianul campioanei nu ii poate motiva pe jucatori. Nu-i nici o problema daca.

Gigi Becali, atac violent la Mirel Radoi

Gigi Becali s-a declarat dezamagit de jocul prestat de Gregory Tade si a anuntat ca-l va readuce la echipa pe George Tucudean, care a fost dat afara, scrie gsp. ro. N-am avut caracter deloc in joc. Tucudean e.

Fiscul a recuperat de la Gigi Becali prejudiciul de 1,7 milioane de euro din Dosarul Valiza

ANAF a recuperat prejudiciul din Dosarul Valiza, in care Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, dupa 1. 629 de zile de la trimiterea in judecata. In iunie 2013, instanta suprema a dispus si confiscarea sumei de 1. 000 de euro de la George Becali si Teia Sponte, fost vice presedinte in Consiliul de Administratie al Clubului Steaua Bucuresti, acestia fiind invinuiti de dare de mita si fals in inscrisuri. In 23 ianuarie 2015, banii au fost virati in contul Trezoreriei Ilfov, dupa un an si opt luni de la pronuntarea deciziei definitive, potrivit unui raspuns al ANAF la o solicitare Hotnews.

Prejudiciul de 1,7 milioane de euro din dosarul Valiza, recuperat de la Gigi Becali

Fiscul a reusit sa recupereze in intregime prejudiciul din dosarul Valiza, in care Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare. La 23 ianuarie 2015, George Becali si Teia Sponte, fost vice presedinte in Consiliul de Administratie al Clubului Steaua Bucuresti, au virat cei 1,7 milioane de euro in contul Trezoreriei Ilfov.

Gigi Becali, declaratie surprinzatoare inaintea meciului cu ASA Targu Mures

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat sambata seara, inaintea meciului cu ASA Targu Mures, ca gruparea bucuresteana il va achizitiona de la adversara de astazi pe fundasul Ivan Gonzalez daca.

Gigi Becali, mai sarac. ANAF a recuperat prejudiciul in Dosarul Valiza

ANAF a recuperat prejudiciul din Dosarul Valiza, in care Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, dupa 1. 629 de zile de la trimiterea in judecata, scrie hotnews. ro. Potrivit unui raspuns al ANAF la o.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )