Libnet.ro
UNICEF

01:05

Becali, despre situatia lui Radoi: Va sta pe banca de rezerve ca director tehnic

România Liberă România Liberă,
Becali, despre situatia lui Radoi: Va sta pe banca de rezerve ca director tehnic

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca Mirel Radoi va sta pe banca de rezerve la returul cu Rosenborg ca director tehnic, dupa ce gruparea bucuresteana va contesta si va castiga apelul la decizia UEFA, care ii interzice antrenorului prezenta in spatiul tehnic, deoarece nu are licenta. continuă pe România Liberă

Gigi Becali: Mirel Radoi va sta pe banca de rezerve ca director tehnic

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca Mirel Radoi va sta pe banca de rezerve la returul cu Rosenborg ca director tehnic, dupa ce gruparea bucuresteana va contesta si va castiga apelul la decizia UEFA, care ii interzice antrenorului prezenta in spatiul tehnic, deoarece nu are licenta, informeaza Mediafax.

FRF i-ar putea interzice lui Mirel Radoi sa se ridice de pe banca de rezerve in timpul meciurilor. O decizie se ia joi

Comitetul Executiv al FRF va lua in discutie, in sedinta de joi, propunerea Comisiei Tehnice referitoare la persoanele care se pot ridica de pe banca de rezerva in timpul meciurilor.

Alina Gorghiu: Guvernul Ponta a atras Romania intr-o spirala a populismului. Victor Ponta incearca sa cumpere bunavointa oamenilor/ Despre situatia medicilor: Guvernul PSD a reactionat in ultima clipa

Liderul liberal Alina Gorghiu critica guvernul Ponta, pe care il acuza de populism, ca urmare a anuntului facut de premier privind majorarea salariilor medicilor, gest despre care copresedintele PNL spune ca este facut in ultima clipa. Gorghiu sustine, intr-un comunicat de presa, ca Ponta incearca sa cumpere bunavointa oamenilor si avertizeaza ca lucrurile nu se vor opri aici. Precizam ca liberalii sunt initiatorii amendamentului adus Codului Fiscal pentru scaderea TVA la 19%, in loc de 20% cat era propunerea Guvernului, precum si a masurii de dublare a alocatiior pentru copii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )