Libnet.ro
UNICEF

07:45

FOTO. Mirel Radoi, SUSPENDAT de UEFA. Amenda DRASTICA pentru Steaua. Care a fost reactia lui Gigi Becali

România Liberă România Liberă,
FOTO. Mirel Radoi, SUSPENDAT de UEFA. Amenda DRASTICA pentru Steaua. Care a fost reactia lui Gigi Becali

Mirel Radoi a stat pe banca echipei la meciruile din preliminariile Ligii Campionilor din acest an. continuă pe România Liberă

Mirel Radoi, suspendat de UEFA pentru ca a stat pe banca Stelei fara a avea licenta de antrenor. Clubul a fost amendat cu 50.000 de euro. Becali: Ma asteptam la aceasta decizie

Mirel Radoi a fost suspendat de UEFA, iar Steaua a fost amendata de forul continental, cu doar trei zile inaintea meciului tur din play-off-ul Europa League, cu Rosenborg, informeaza digisport. ro. Decizia a fost.

Mirel Radoi, interzis de UEFA pe banca tehnica la meciurile Stelei din cupele europene

Mirel Radoi, directorul sportiv al FC Steaua, a fost sanctionat de UEFA cu interzicerea pe banca tehnica a campioanei Romaniei in meciurile din cupele europene, deoarece nu are licenta de antrenor, se arata, luni, intr-un comunicat al Comisiei de Control, Etica si Disciplina a forului continental. In plus, Steaua a fost amendata si cu 50. 000 de euro.

UEFA l-a suspendat pe Mirel Radoi. Steaua amendata

UEFA a decis suspendarea lui Mirel Radoi dupa ce s-a sesizat ca acesta nu are licenta PRO si cu toate acestea a stat pe banca tehnica in preliminariile Ligii Campionilor.

Gigi Becali reactioneaza dupa suspendarea lui Mirel Radoi

La putine momente dupa anuntul facut de UEFA in urma caruia Mirel Radoi a fost suspendat de la meciurile europene sustinute de Steaua, patronul Mirel Radoi a oferit prima reactie in acest sens.

Veste crunta pentru Mirel Radoi! Ce sanctiune a dat UEFA inaintea dublei cu Rosenborg

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Radoi, a fost sanctionat de UEFA cu interzicerea pe banca tehnica a campioanei Romaniei in meciurile din cupele europene, deoarece nu are licenta de antrenor, se arata,.

Probleme pentru Mirel Radoi la Steaua

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Radoi, a declarat sambata seara, dupa meciul cu ASA Targu Mures, scor 1-1, ca nu tine de scaun la gruparea bucuresteana si ca poate ca acestea sunt limitele sale acum, el adaugand ca a luat in calcul o eventuala plecare din primul moment.

Raspunsul lui Mirel Radoi pentru Gigi Becali: Nu-i nicio problema. Pot sa-mi dau demisia

Mirel Radoi i-a raspuns lui Gigi Becali dupa ce patronul Stelei a declarat la finalul partidei dintre Steaua si ASA, scor 1-1, ca tehnicianul campioanei nu ii poate motiva pe jucatori. Nu-i nici o problema daca.

UEFA musca din Steaua. Pedeapsa drastica pentru Mirel Radoi si amenda mare pentru club

UEFA a dat azi un verdict extrem de dur pentru Steaua, care este pusa intr-o situatie delicata in perioada urmatoare.

Becali rade cu gura pana la ureche: ce a declarat dupa ce Radoi a fost suspendat de UEFA si de ce e bucuros

Mirel Radoi are 1-0 in pauza meciului sau cu Gigi Becali, dar patronul Stelei tocmai a primit un ajutor nesperat din partea UEFA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )