Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali, resemnat dupa eliminarea din Cupa: Nu suntem echipa mare!

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali, resemnat dupa eliminarea din Cupa: Nu suntem echipa mare!

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seara, ca formatia lui Laurentiu Reghecampf nu a aratat ca o echipa mare la meciul cu Dinamo, scor 2-2, din returul semifinalelor Cupei Romaniei. continuă pe Adevărul

Stelistii raman cu un gust amar dupa eliminarea din Cupa Romaniei: Am fost peste ei!

Gabriel Enache a marcat primul gol al Stelei in meciul incheiat cu scorul de 2-2, in urma caruia ros-albastrii au fost eliminati de Dinamo din Cupa Romaniei. Jucatorul a acuzat faptul ca.

Reghecampf trage in arbitrul Balaj dupa eliminarea din Cupa: Ne-a nenorocit!

Steaua si Dinamo au incheiat la egalitate, scor 2-2, in returul din semifinalele Cupei Romaniei, rezultat care califica echipa lui Rednic in finala.

Gigi Becali: Nu suntem o echipa mare

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat dupa ratarea calificarii in finala Cupei Romaniei ca formatia sa nu este o echipa mare si l-a critica pe Bourceanu pentru eliminarea din prima repriza partidei cu Dinamo.

Reghe se gudura pe langa patron: antrenorul Stelei s-a aliat cu Gigi Becali impotriva jucatorilor. Ce a spus

Cu titlul ratat in proportie de 99%, antrenorul Stelei are nevoie de trofeu pentru a mai salva ceva din acest sezon. El a folosit conferinta de ieri pentru a lasa impresia ca e totul roz intre el si Gigi Becali.

Reactii dupa Steaua-Dinamo, 2-2, din Cupa Romaniei. Rednic: Dumnezeu mi-a facut echipa. Marica: E o seara trista pentru noi, am ratat totul in acest sezon

Dinamo s-a razbunat pe Steaua anul acesta, iar dupa ce a scos-o din lupta pentru titlu, echipa antrenata de Mircea Rednic a eliminat-o si din Cupa Romaniei. Meciul retur din semifinalele Cupei s-a.

Joi seara se decide cea de-a doua finalista din Cupa Romaniei la fotbal

Joi seara se decide cea de-a doua finalista din Cupa Romaniei la fotbal in urma duelului dintre CFR Cluj si ASA Targu Mures. Cele doua grupari vor juca pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu.

Veste buna pentru suporteri. Metroul va fi prelungit cu doua ore in vederea meciului din Cupa Romaniei dintre Steaua si Dinamo

Veste buna pentru suporterii care vor merge miercuri la meciul din Cupa Romaniei dintre Steaua si Dinamo. Metrorex a anuntat ca va prelungi programul trenurilor cu doua ore pentru a veni in spijinul.

Gigi Becali anunta sfarsitul Stelei: Insolventa si falimentul. Credeti ca glumesc?

La doar cateva zile dupa ce a pierdut aproape sigur titlul de campioana,Steaua a ratat si al doilea obiectiv, fiind eliminata in semifinalele Cupei Romaniei, dupa 2-2 cu Dinamo 0-0 in.

Mirel Radoi il acuza pe Bourceanu pentru eliminarea Stelei din Cupa Romaniei: Asa ceva nu se face!

Fostul antrenor al echipei Steaua Bucuresti, Mirel Radoi, a declarat, miercuri seara, dupa ce Dinamo i-a eliminat pe ros-albastri in semifinalele Cupei Romaniei, ca gestul facut de Alexandru Bourceanu la faza eliminarii este impardonabil.

Dezvaluiri inedite despre Gigi Becali: Acesta i-ar fi platit tratamentul in Israel interlopului Fane Spoitoru (VIDEO)

Latifundiarul din Pipera i-ar fi platit tratamentul in Israel interlopului Fane Spoitoru, scriu jurnalistii de la wobiz. ro. Becali i-ar fi dat acestuia nu mai putin de 50 de mii de euro. Se pare ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )