Libnet.ro
UNICEF

09:01

Reghecampf trage in arbitrul Balaj dupa eliminarea din Cupa: Ne-a nenorocit!

Adevărul Adevărul,
Reghecampf trage in arbitrul Balaj dupa eliminarea din Cupa: Ne-a nenorocit!

Steaua si Dinamo au incheiat la egalitate, scor 2-2, in returul din semifinalele Cupei Romaniei, rezultat care califica echipa lui Rednic in finala. continuă pe Adevărul

Veste buna pentru suporteri. Metroul va fi prelungit cu doua ore in vederea meciului din Cupa Romaniei dintre Steaua si Dinamo

Veste buna pentru suporterii care vor merge miercuri la meciul din Cupa Romaniei dintre Steaua si Dinamo. Metrorex a anuntat ca va prelungi programul trenurilor cu doua ore pentru a veni in spijinul.

Peste 1.700 de persoane, de negasit, dupa cutremurul din Ecuador

Peste 1. 700 de persoane sunt date disparute, la trei zile dupa cutremurul de 7. 8 grade, care a zguduit statul Ecuador. Numarul mare de persoane care sunt de negasit a starnit furia supravietuitorilor care se confrunta cu lentoarea acordarii de ajutor in ciuda mobilizarii internationale.

Ronnie OSullivan, un car de nervi dupa victoria din primul tur la Crucible

In tentativa de a obtine cel de-al saselea titlu mondial din cariera, jucatorul Ronnie OSullivan a debutat in turneul de la Crucible cu o victorie sigura, dar neconvingatoare in fata conationalului sau David Gilbert, scor 10-7.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )