Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gigi Becali: Nu suntem o echipa mare

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali: Nu suntem o echipa mare

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat dupa ratarea calificarii in finala Cupei Romaniei ca formatia sa nu este o echipa mare si l-a critica pe Bourceanu pentru eliminarea din prima repriza partidei cu Dinamo. continuă pe Online Sport

Gigi Becali nu si-a luat gandul de la titlu. In cine isi pune sperantele

Patronul Stelei Gigi Becali nu a renuntat la lupta pentru titlu si spune ca dupa ce a vazut revenirea celor de la Liverpool cu Borussia Dortmund in Liga Europa crede ca orice este posibil in fotbal.

Gigi Becali, anunt bomba: Ma retrag din fotbal!

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca vrea sa renunte la club dupa infrangerea cu Astra! Nu ma mai intereseaza fotbalul. Nu stiu ce sa spun. Sunt resemnat. Vad ce fac, cum, o sa fac o strategie, o sa raman.

Reghe se gudura pe langa patron: antrenorul Stelei s-a aliat cu Gigi Becali impotriva jucatorilor. Ce a spus

Cu titlul ratat in proportie de 99%, antrenorul Stelei are nevoie de trofeu pentru a mai salva ceva din acest sezon. El a folosit conferinta de ieri pentru a lasa impresia ca e totul roz intre el si Gigi Becali.

Cu mainile CuRache: Gigi Becali recita, Vlad Enachescu comenteaza fazele la limita si Dragos Stoica ii imita pe toti!

Felix Rache i-a invitat pe Vlad Enachescu si Dragos Stoica intr-o editie speciala a emisiunii Cu mainile CuRache, unde au vorbit despre fotbalul mioritic si oamenii lui. Gigi Becali, in direct.

DNA bau bau: Gigi Becali ataca titlul cu procurorii anticoruptie. Patronul Stelei baga frica in adversarii Astrei

Giurgiuvenii au rezolvat locul 1, in proportie de 99%, si latifundiarului nu i-a ramas decat o singura solutie: sa dea din gura pentru a readuce echipa in lupta pentru un titlu.

Dezvaluiri inedite despre Gigi Becali: Acesta i-ar fi platit tratamentul in Israel interlopului Fane Spoitoru (VIDEO)

Latifundiarul din Pipera i-ar fi platit tratamentul in Israel interlopului Fane Spoitoru, scriu jurnalistii de la wobiz. ro. Becali i-ar fi dat acestuia nu mai putin de 50 de mii de euro. Se pare ca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )