Libnet.ro
UNICEF

05:30

CSA Steaua l-a actionat in judecata pe Gigi Becali

Online Sport Online Sport,
CSA Steaua l-a actionat in judecata pe Gigi Becali

Clubul Sportiv al Armatei Steaua CSA) l-a dat in judecata pe Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucuresti pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 36 milioane de euro privind folosirea ilegala a marcii Steaua in intervalul de timp 2004-2014. continuă pe Online Sport

Gigi Becali a sfeclit-o!CSA Steaua da in judecata FCSB pentru recuperarea prejudiciului de 36,8 milioane de euro

CSA Steaua a depus, marti, o cerere de chemare in instanta a clubului detinut de Gigi Becali, FC Steaua Bucuresti, prin care solicita recuperarea prejudiciului de 36,8 milioane de euro.

Armata a dat in judecata clubul lui Gigi Becali

CSA Steaua solicita despagubiri de 36 milioane de euro, suma ce reprezinta prejudiciul creat de echipa finantata de Gigi Becali din 2004 pentru ca a folosit marca Steaua fara acordul armatei, precizeaza digisport. ro.

Gigi Becali, iesire nervoasa dupa ce a fost dat in judecata de MApN: Oameni nebuni cu minte mica

Astazi, Florin Talpan, juristul CSA, a fost la Tribunalul Bucuresti si l-a dat in judecata pe patronul Stelei. Gigi Becali a reactionat dupa auzul acestei vesti si a comentat in termeni duri.

CSA Steaua a formulat o actiune in instanta privind folosirea ilegala a marcii Steaua de catre Gigi Becali

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a formulat la data de 20 septembrie, la Tribunalul Bucuresti, prin consilierul sau juridic, locotenent-colonel Florin Talpan, o actiune in instanta pentru recuperarea prejudiciului cauzat de folosirea ilegala a marcii Steaua Bucuresti de catre clubul de fotbal FCSB.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )