Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gigi Becali viseaza cai verzi pe pereti: declaratii naucitoare dupa o victorie norocoasa. Toate reactiile

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali viseaza cai verzi pe pereti: declaratii naucitoare dupa o victorie norocoasa. Toate reactiile

Patronul FCSB a vorbit la televizor, lasand impresia ca s-a uitat la alt meci decat cel in care Hapoel Beer Sheva a avut un gol valabil anulat si n-a primit un penalty pe final. continuă pe Adevărul

Gigi Becali, afirmatie sexista la adresa patroanei de la Beer Sheva. Voi puteti spune ca sunt misogin

Gigi Becali, patronulFCSB, a vorbit despre meciul celor de la Hapoel Beer Sheva, din grupele Europa League. Becali a avut un discurs sexist la adresa finantatoarei echipei israeliene,Alona.

Doar pentru voi e egala femeia cu barbatul. Gigi Becali a refuzat sa se vada cu presedinta clubului de fotbal Hapoel Beer Sheva

Locul unei femei nu e in fotbal, sustine Gigi Becali, in contextul in care echipa sa va infrunta, joi, in Europa League pe Hapoel Beer Sheva, echipa din Israel ce are o femeie ca.

Gigi Becali a decis sa pedepseasca jucatorii de la FCSB. Cum au fost surprinsi fotbalistii

Patronul de la FCSB i-a prins pe mai multi dintre elevii lui Dica avand viciul fumatului. Gigi Becali a inchis ochii o vreme, dar acum intoarce foaia. Astfel, cine e surprins fumand, este.

Gigi Becali, lovitura grea pentru Dinamo

Transferul lui Adam Nemec la FCSB prinde tot mai mult contur, daca este sa ii dam crezare lui Becali. Finantatorul vicecampioanei a explicat de ce slovacul prefera sa se transfere contra unei sume de bani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )