Libnet.ro
UNICEF

22:45

Gigi Becali, afirmatie sexista la adresa patroanei de la Beer Sheva. Voi puteti spune ca sunt misogin

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, afirmatie sexista la adresa patroanei de la Beer Sheva. Voi puteti spune ca sunt misogin

Gigi Becali, patronulFCSB, a vorbit despre meciul celor de la Hapoel Beer Sheva, din grupele Europa League. Becali a avut un discurs sexist la adresa finantatoarei echipei israeliene,Alona. continuă pe Antena3

Doar pentru voi e egala femeia cu barbatul. Gigi Becali a refuzat sa se vada cu presedinta clubului de fotbal Hapoel Beer Sheva

Locul unei femei nu e in fotbal, sustine Gigi Becali, in contextul in care echipa sa va infrunta, joi, in Europa League pe Hapoel Beer Sheva, echipa din Israel ce are o femeie ca.

Gigi Becali viseaza cai verzi pe pereti: declaratii naucitoare dupa o victorie norocoasa. Toate reactiile

Patronul FCSB a vorbit la televizor, lasand impresia ca s-a uitat la alt meci decat cel in care Hapoel Beer Sheva a avut un gol valabil anulat si n-a primit un penalty pe final.

HAPOEL BEER SHEVA - FCSB (STEAUA) in Europa League - LIVE TEXT

HAPOEL BEER SHEVA - FCSB STEAUA) LIVE pe PRO TV. ONLINE STREAM Europa League - VIDEO. HapoelBeer Sheva si FCSB se intalnesc joi, de la ora 20,00, pe stadionul Turner din Beer Sheva, in Grupa G a Europa League la fotbal. HAPOEL - STEAUA este LIVE VIDEO pe ProTv si ONLINE STREAM pe platforma video.

LIVE Hapoel Beer Sheva - FCSB (20:00)

Urmariti in aceasta pagina joi seara live text de la ora 20:00 meciul Hapoel Beer-Sheva - FCSB din etapa a 3-a a grupelor Europa League.

LIVE Hapoel Beer Sheva - FCSB

Urmariti in aceasta pagina joi seara live text de la ora 20:00 meciul Hapoel Beer-Sheva - FCSB din etapa a 3-a a grupelor Europa League.

Asa am trait Hapoel Beer Sheva - FCSB 1-2. Dubla Gnohere!

Am transmis in aceasta pagina joi seara live text de la ora 20:00 meciul Hapoel Beer-Sheva - FCSB din etapa a 3-a a grupelor Europa League.

FCSB, cu un pas in primavara europeana: Ros-albastrii au invins Hapoel Beer Sheva, scor 2-1

FCSB a invins joi seara, in deplasare, echipa israeliana Hapoel Beer Sheva, scor 2-1 0-0), in Grupa G a Europa League, informeaza DigiSport. Ambele goluri ale vicecampioanei Romaniei.

LIVESCORE Hapoel Beer Sheva - FCSB 0-0 (PAUZA)

Cu punctaj maxim dupa doua partide, FCSB isi masoara fortele cu Hapoel Beer Sheva, in deplasare, intr-o disputa contand pentru Grupa G din Europa League. Meciul este in direct pe Telekom Sport si Protv si LIVESCORE pe HotNews. ro.

FINAL Hapoel Beer Sheva - FCSB 1-2/ Seara lui Gnohere

Cu punctaj maxim dupa doua partide, FCSB isi masoara fortele cu Hapoel Beer Sheva, in deplasare, intr-o disputa contand pentru Grupa G din Europa League. Meciul este in direct pe Telekom Sport si Protv si LIVESCORE pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

Europa League: Hapoel Beer Sheva - FCSB 1-2/ Seara lui Gnohere

Introdus pe teren in minutul 69, Gnohere a rezolvat ecuatia invingatoarei in doar cateva minute, dubla atacantului 70', 75') securizand victoria FCSB-ului pe terenul celor de la Hapoel Beer Sheva scor 2-1). Vicecampioana Romaniei are victorii pe linie dupa trei partide disputate in Grupa G din Europa League, iar primavara europeana bate la usa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )