Libnet.ro
UNICEF

05:15

Gigi Becali vrea arbitri straini cu CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali vrea arbitri straini cu CFR Cluj

Nemultumit de prestatia lui Ovidiu Hategan la partida cu U Craiova 1948 CS din etapa a 3-a a playoff-ului, Gigi Becali a anuntat public ca vrea arbitrii din strainatate la partidele cu CFR Cluj, decisive in lupta pentru titlul din Liga 1 Betano. continuă pe Online Sport

Becali vrea arbitri straini cu CFR Cluj

Nemultumit de prestatia lui Ovidiu Hategan la partida cu U Craiova 1948 CS din etapa a 3-a a playoff-ului, Gigi Becali a anuntat public ca vrea arbitrii din strainatate la partidele cu CFR Cluj, decisive in lupta pentru titlul din Liga 1 Betano.

Gigi Becali vrea sa arunce campionatul in aer. Ce pretentii are finantatorul FCSB

Nemultumit de arbitrajul de la partida cu Universitatea Craiova, patronul de la FCSB, Gigi Becali, vrea arbitri straini la meciurile cu CFR Cluj.

Prima reactie a lui Gigi Becali, dupa ce Cornel Dinu a dezvaluit un nou CAZ VALIZA: Sunt lucruri strigatoare la cer

Finantatorul Gigi Becali a oferit prima reactie, dupa ce Cornel Dinu a dezvaluit ca echipa CFR Cluj ar fi platit 400. 000 de euro, in 2008, pentru ca Dinamo sa o invinga pe Steaua, iar astfel ardelenii sa.

Petrescu nemultumit de lotul gasit la CFR Cluj

Intors la CFR Cluj pentru a obtine al doilea titlu consecutiv cu echipa din Gruia, Dan Petrescu spune ca nu este multumit de lotul pe care il are la dispozitie.

Adevarul despre spitalul lui Gigi Becali si cum minte bolnavii de cancer

La inceputul lui martie, Gigi Becali a anuntat ca a deschis un spital. Acum stim ce-i acolo si, ei bine, tratamentele revolutionare nu vor fi niciodata disponibile. intai de toate, spitalul lui Gigi Becali nu-i un spital, ci o clinica. Apoi, tratamentele nu sunt gratuite, cum a promis. Dar, dincolo de aceasta nuanta si promisiune,majoritatea [] .

Terapii BIZARE la clinica lui Gigi Becali: Eu nu fac nimic ILEGAL sau INTERZIS. Avem acreditare de la Ministerul Sanatatii si cele mai performante aparate din lume. Cine nu are bani sa plateasca, achit eu (VIDEO)

Clinica deschisa recent de Gigi Becali pentru tratarea bolnavilor de cancer intampina mari probleme. Chiar daca a fost foarte laudata initiativa fostului patron de la FCSB, se pare ca multe dintre terapiile.

Medicii socati de tratamentele care se fac in clinica oncologica a lui Gigi Becali

Multe dintre terapiile care se fac la clinica oncologica lui Gigi Becali, inaugurata luna aceasta, nu sunt validate stiintific si nu sunt recomandate de comunitatea oncologilor seriosi. La Imunomedica se face.

Petrescu explica revenirea la CFR Cluj: Mi-e dor de cupele europene

Dan Petrescu a vorbit, vineri, intr-o conferinta de presa despre decizia de a reveni la CFR Cluj in plin campionat.

Un nou scandal urias in fotbalul romanesc? CFR Cluj, acuzata ca a premiat Dinamo in meciul cu Steaua

CFR Cluj este acuzata de Cornel Dinu ca in sezonul 2007/2008 a premiat Dinamo Bucuresti pentru ca echipa cainilor rosiisa joace cat mai bine cu Steaua. La acel moment, Steaua se afla in lupta cu CFR pentru titlu.

Venirea lui Dan Petrescu nu a adus nimic nou in jocul liderului, CFR Cluj trece de Astra dupa o alta evolutie terna

CFR Cluj bate greu Astra, scor 1-0, si se distanteaza in fruntea Ligii 1. Craiova ramane la 7 puncte, FCSB la 8, cele doua urmand sa se infrunte in meci direct duminica seara.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )