Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gigi Becali il vrea pe Ianis Hagi la FCSB. Latifundiarul ar plati 16 milioane de euro pentru transferul lui

B1 B1,
Gigi Becali il vrea pe Ianis Hagi la FCSB. Latifundiarul ar plati 16 milioane de euro pentru transferul lui

Gigi Bacali il vrea pe Ianis Hagi la FCSB. Latifundiarul este pregatit sa plateasca pentru fiul lui Gica Hagi suma de 16 milioane de euro, fiind convins ca ulterior ar putea sa-l vanda cu 50 de milioane de. continuă pe B1

Gigi Becali il curteaza pe Ianis Hagi: De la FCSB ar pleca pentru 40-50 milioane

Ianis Hagi a devenit tinta numarul unu a lui Gigi Becali la FCSB, desi o astfel de mutare este putin probabil sa se realizeze.

Gest marca Gigi Becali! Ce a decis sa faca patronul FCSB in memoria tatalui sau: Vreau sa-l mai ridic o treapta daca a ajuns in Rai

Gigi Becali socheaza din nou cu un gest pe care vrea sa-l faca in memoria tatalui sau, decedat in urma cu multi ani.

DigiSport: Gigi Becali, gata sa plateasca 16 milioane de euro pe transferul lui Ianis Hagi

Gigi Becali ii propune o afacere greu de refuzat lui Gica Hagi. Finantatorul de la FCSB e convins ca daca Ianis Hagi ar ajunge sub comanda lui Mihai Teja, in viitor, ar fi vandut pentru 50 de milioane de euro. Astfel, finantatorul e pregatit sa ii ofere in aceasta vara 3 milioane de euro + 20% dintr-un eventual transfer. Un total de 16 milioane de euro, sustine Becali.

EDIFICIUL ANULUI: Ce CONSTRUCTIE ridica Gigi BECALI si de ce. Asta DA surpriza...

Gigi Becali isi construieste o vila cu piscina la Constanta, la o aruncatura de bat de academia lui Gica Hagi, astfel ca poate veni pe jos la antrenamentele Regelui, potrivit sport. ro.

Gigi Becali, inca o VILA DE LUX: Va fi vecin cu un adversar din Liga 1

Gigi Becali isi construieste o vila cu piscina la Constanta, la o aruncatura de bat de academia lui Gica Hagi, astfel ca poate veni pe jos la antrenamentele Regelui, potrivit sport. ro.

DigiSport: Am pariat pe Ajax si am castigat 25.000 de euro!. Gigi Becali poate avea probleme, dupa o declaratie neasteptata

Gigi Becali a dezvaluit in direct la Digi Sport ca a pariat pe doua meciuri din UEFA Champions League. Patronul celor de la FCSB a mizat pe victoria Barcelonei, dar si pe un rezultat pozitiv al lui Ajax.

Gigi Becali, investitie de milioane intr-o casa de vacanta

Gigi Becali isi va construi o casa de vacanta pe malul lacului Siutghiol, judetul Constanta. Gigi Becali si sotia sa au obtinut luni de la Primaria Constanta, autorizatia de construire in vederea.

Gigi Becali s-a AUTODENUNTAT in direct: Ce sa-mi faca, sa faca ancheta, o sa spun ca am zis doar asa, sa ma laud si eu

Gigi Becali a recunoscut ca a pariat la meciurile tur din Liga Campionilor, castigand 25. 000 de euro, dupa ce a riscat suma de 10. 000 de euro, potrivit gsp. ro.

Gigi Becali investeste in PEPENI: Vreau sa-l mai ridic o treapta, daca a ajuns in Rai

Gigi Becali s-a hotarat sa investeasca o suma importanta de bani si in cultivarea de pepeni, marturisind ca a facut-o pentru tatal sau, caruia ii placeau mult aceste fructe, relateaza gsp. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )