Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gimnastica aerobica: Romania castiga cinci medalii la mondialele de la Cali

Adevărul Adevărul,
Gimnastica aerobica: Romania castiga cinci medalii la mondialele de la Cali

Romania a cucerit cinci medalii la Jocurile Mondiale de la Cali Columbia), toate in concursul de gimnastica aerobica, doua medalii de aur si trei de argint. continuă pe Adevărul

Jocurile Mondiale de la Cali: 5 medalii pentru Romania, toate la gimnastica aerobica

Romania a cucerit cinci medalii la Jocurile Mondiale de la Cali Columbia), toate in concursul de gimnastica aerobica, doua medalii de aur si trei de argint, anunta Agerpres. Corina Constantin a castigat aurul la individual feminin, cu 21,450 puncte, devansandu-le in finala pe Sara Moreno Spania), 21,400 p, si Liubov Gazov Austria), 21,100 p. A doua medalie de aur a fost cucerita la perechi, de Bianca Becze si Marius Petruse, cu 20,450 puncte, la egalitate cu Spania si Franta.

Cinci medalii pentru Romania la GIMNASTICA, la Jocurile Mondiale de la Cali.

Romania a cucerit cinci medalii- doua medalii de aur si trei de argint- la Jocurile Mondiale de la Cali Columbia), la gimnastica aerobica, relateaza Agerpres. Corina Constantin a castigat aurul la individual feminin, cu 21,450 puncte, devansandu-le in finala pe Sara Moreno Spania), 21,400 p, si Liubov Gazov Austria), 21,100 p. A doua medalie de aur a fost cucerita la perechi, de Bianca Becze si Marius Petruse, cu 20,450 puncte, la egalitate cu Spania si Franta. O medalie de argint a fost .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )