Libnet.ro
UNICEF

22:00

Giorgiana Hosu, reclamata la CSM de avocata lui Remus Truica. De ce este acuzata procuroarea

România Liberă România Liberă,
Giorgiana Hosu, reclamata la CSM de avocata lui Remus Truica. De ce este acuzata procuroarea

Procuroarea sefa adjuncta a DIICOT, Giorgiana Hosu, a fost reclamata la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) de avocata lui Remus Truica, Angela Ciurea, dupa ce Hosu a facut o declaratie publica in care a oferit informatii confidentiale din ancheta in care este vizat omul de afaceri, potrivit unor documente citate de Mediafax. continuă pe România Liberă

Procurorul sef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, reclamata la CSM de avocata lui Remus Truica: Se exprima in termeni categorici cu privire la vinovatia suspectului

Procurorul sef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a fost reclamata la CSM de avocata lui Remus Truica, Angela Ciurea, dupa ce Hosu a facut o declaratie publica in care a oferit informatii confidentiale din.

Procurorul-sef adjunct al DIICOT a fost reclamat la CSM de avocata lui Remus Truica pentru declaratiile facute despre dosar

Giorgiana Hosu, procuror-sef adjunct al DIICOT,a fost reclamata la CSM de avocata lui Remus Truica, Angela Ciurea, dupa ce anchetatorul a facut o declaratie publica in care ar fi oferit informatii confidentiale din ancheta in care este vizat omul de afaceri.

Remus Truica si Claudiu Cercel, urmariti penal

ACTUALIZARE 17:16 Procurorii DIICOT a inceput urmarirea penala fata de toti cei 28 de suspecti din dosarul BRD, printre care se gasesc Remus Truica, fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase, si Claudiu Cercel, vicepresedinte BRD. * Hosu, sef interimar DIICOT: Toate creditele au fost neperformante * Dosarul este disjuns din cel al Fraudelor Bancare din 2012 * Sorin Popa nu s-a prezentat la audieri.

Radu Banciu, despre Remus Truica: Este plin de putregai in jurul lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre audierea lui Remus Truica in dosarul creditelor ilegale luate de la BRD. Remus Truica, unul dintre oamenii de baza a lui Adrian.

in timp ce scandalul fraudei Remus Truica-BRD se amplifica, valoarea bancii creste

De ce actiunile BRD continua sa creasca, desi banca se confrunta cu al doilea episod al scandalului bancherilor intr-un interval de trei ani? Daca in toamna lui 2012 scandalul BRD s-a oprit la interlopi cu veleitati de oameni de afaceri, de data asta implica politicieni de varf si moguli media: Remus Truica, Elena Udrea, Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu, scrie Adevarul Financiar.

Procurorii DIICOT au dispus inceperea urmaririi penale fata de Adrian Sarbu, Sorin Rosca Stanescu si Remus Truica

Lovitura dura pentru Adrian Sarbu, Sorin Rosca Stanescu si Remus Truica. Potrivit unui comunicat DIICOT, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism .

Remus Truica, SECHESTRU pe avere, pentru un prejudiciu de 35 de milioane de euro. Numele lui Udrea, in acelasi dosar

Update 12. 50 - Numele Elenei Udrea apare in Dosarul fraudei bancare in legatura cu controversatul credit luat in 2010, in care este acuzat si Remus Truica. Un denuntator, mai exact o angajata de la acea.

Remus Truica, audiat in dosarul bancherilor. Prejudiciu, 35 milioane euro

Omul de afaceri Remus Truica este audiat, marti dimineata, la DIICOT in dosarul creditelor ilegale, cunoscut si ca Dosarul Bancherilor. Cunoscutul om de afaceri Remus Truica este acuzat, printre altele, de.

Procurorii au pus sechestru pe terenuri ale lui Remus Truica

ACTUALIZARE 12:09 Numai Remus Truica si apropiatii sai, inclusiv fosta sotie si fostul sofer, au contractat credite de aproximativ 35 de milioane de euro, in total, potrivit surselor judiciare. * ACTUALIZARE 11:58 Remus Truica nu a dorit sa faca declaratii, la iesirea de la DIICOT, precizand doar ca i-au fost aduse la cunostinta invinuirile din dosar si ca la momentul potrivit va clarifica situatia. * ACTUALIZARE Dosarul este disjuns din cel al Fraudelor Bancare din 2012 * ACTUALIZARE 11:11 Sorin Popa nu s-a prezentat la audieri * ACTUALIZARE 11:05 Alteta Sa Regala Printul Paul este citat ca martor in dosarul BRD, potrivit surselor judiciare.

Remus Truica, audiat la DIICOT in dosarul creditelor care ar fi fost contractate ilegal de la BRD: omul de afaceri a fost pus sub control judiciar

Mai multe persoane, intre care omul de afaceri Remus Truica si reprezentanti ai fostei conduceri a BRD, au venit la DIICOT, marti, fiind citate pentru a fi audiate in dosarul privind presupuse credite contractate fraudulos de la BRD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )