Libnet.ro
UNICEF

11:16

Giorgio Armani decoreaza apartamentele de lux din cel mai inalt bloc din lume! Iata cat costa unul!

ADPM ADPM,
Giorgio Armani decoreaza apartamentele de lux din cel mai inalt bloc din lume! Iata cat costa unul!

Giorgio Armani se pricepe nu doar la design vestimentar, ci si la cel de interioare. Demonstreaza lucrul acesta decorand luxoasele apartamente din cel mai inalt bloc din lume, aflat in Mumbai India). Iata cat te-ar costa sa locuiesti acolo! . continuă pe ADPM

Dosar de politician: Cum s-a imbogatit cel mai longeviv functionar guvernamental si ce relatie are cu Alina Gorghiu (VIDEO)

Aflam cum s-a imbogatit cu milioane de dolari cel mai longeviv functionar guvernamental: Georgian Surdu, seful regiei protocolului de stat RAPPS, detine secretul prin care, cu doar 2000 de euro pe luna poti.

LG a lansat Watch Urbane, cel mai elegant smartwatch produs de compania coreeana

LG Watch Urbane este probabil cel mai elegant smartwatch de pe piata la acest moment, beneficiind de aceleasi specificatii ca G Watch R. LG continua seria smartwatch-urilor elegante prin lansarea lui Watch Urbane, unul dintre cele mai frumoase dispozitive purtabile pe care le-am vazut pana acum. Dupa ce au reusit sa le ia fata celor [].

Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China si alte tari

Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China, Malaysia, Indonesia si Kenya, scrie Reuters. in China, a doua cea mai mare.

Vladimir Putin a furat cat a putut de mult si este cel mai bogat om de pe planeta. Vezi cine spune asta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere estimata la aproximativ 200 de miliarde de dolari, sustine omul de afaceri Bill Browder, care a fost la un moment dat un.

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari, potrivit lui Bill Browder, cel mai mare investitor strain din Rusia la o anumita perioada. Dupa 14 ani.

Cel mai dificil retur de campionat din istoria FC Rapid. Ce spune Daniel Niculae

FC Rapid si-a prezentat lotul pentru returul campionatului, duminica, giulestenii luptand pentru salvarea de la retrogradare. Daniel Niculae a spus ca ii asteapta cel mai greu retur din istoria clubului.

Bursa japoneza, la cel mai mare nivel din ultimii sapte ani si jumatate

Indicele Nikkei al bursei din Tokyo a incheiat sedinta de luni la cel mai bun nivel din ultimii sapte ani si jumatate, incurajata de evolutia pozitiva de pe Wall Street, de vineri, si de anuntul ca Japonia a iesit din recesiune in ultimul trimestru din 2014, scrie AFP, citata de Hotnews.

REVISTA BLOGURILOR. Ce companie are cel mai bun punctaj al serviciilor de telefonie

In blogurile de luni, citim despre compania certificata pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila si despre motivele pentru care trebuie sa participam la conferinta PRbeta de la Timisoara.

Michele Ferrero a murit. Cum a cladit parintele Nutella un imperiu, devenind cel mai bogat ciocolatier de pe planeta

Cel mai bogat italian, supranumit parintele Nutella, Michele Ferrero a murit la varsta de 89 de ani dupa o lunga suferinta, informeaza Daily Mail. Ferrero detinea un imperiu de ciocolata ce valora 23,4 miliarde de dolari.

Alerta terorista in Germania: Cel mai mare carnaval din nordul tarii a fost anulat, dupa informatii privind un posibil atac de origine islamista

Alerta terorista in Germania, din cauza unui atac terorist de origine islamista. Autoritatile au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig, relateaza postul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )