Libnet.ro
UNICEF

15:15

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari

B1 B1,
Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari, potrivit lui Bill Browder, cel mai mare investitor strain din Rusia la o anumita perioada. Dupa 14 ani. continuă pe B1

Creatorul Nutella Michele Ferrero, Cel mai bogat om din Italia, a murit

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani, au anuntat oficiali italieni.

A murit Michele Ferrero, creatorul Nutella. Cel mai bogat om din Italia avea 89 de ani

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani, au.

A murit creatorul Nutella, cel mai bogat om din Italia

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani.

Vladimir Putin a furat cat a putut de mult si este cel mai bogat om de pe planeta. Vezi cine spune asta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere estimata la aproximativ 200 de miliarde de dolari, sustine omul de afaceri Bill Browder, care a fost la un moment dat un.

Michele Ferrero a murit. Cum a cladit parintele Nutella un imperiu, devenind cel mai bogat ciocolatier de pe planeta

Cel mai bogat italian, supranumit parintele Nutella, Michele Ferrero a murit la varsta de 89 de ani dupa o lunga suferinta, informeaza Daily Mail. Ferrero detinea un imperiu de ciocolata ce valora 23,4 miliarde de dolari.

Ce AVERE COLOSALA are de fapt Vladimir Putin. il depaseste cu mult pe Bill Gates

Unul din investitorii care a crezut in Rusia intoarce acum armele impotriva lui Vladimir Putin. Bill Browder afirma cu tarie ca, la ora actuala, Vladimir Putin este cel mai bogat om din lume, avand o avere de 200.

Faze Tari: Viralul saptamanii cu Merkel si Putin. Uite cum i-a tras scaunul de sub fund celui mai puternic om din lume; Piloti taiwanezi suspendati dupa ce au picat testul opririi motorului; Iti pui casca asta pe cap si devii geniu

Toata viata a fost complexata si judecata pentru greutatea ei. Ce s-a intamplat cu un model dupa ce a slabit 44 de kilograme. La 34 de ani. Scandalos: Fetite chinuite. Injectii cu botox si bronz artificial. Scandalurile din Statele Unite in care sunt implicate mame si fetitele lor chinuite pe altarul.

Topul neoficial al celor mai bogati oameni din lume. Vladimir Putin ar avea o avere de 200 de miliarde de dolari

Vladimir Putin este acreditat de media americana, aproape fara argumente, drept cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 de miliarde de dolari, scrie Adevarul Financiar.

Giorgio Armani decoreaza apartamentele de lux din cel mai inalt bloc din lume! Iata cat costa unul!

Giorgio Armani se pricepe nu doar la design vestimentar, ci si la cel de interioare. Demonstreaza lucrul acesta decorand luxoasele apartamente din cel mai inalt bloc din lume, aflat in Mumbai India). Iata cat te-ar costa sa locuiesti acolo! .

Lasata la cheremul lui Vladimir Putin, Ucraina risca sa ajunga precum Cecenia

Acordul de la Minsk privind conflictul ucrainean are sanse mici sa-i limiteze ambitia lui Vladimir Putin de a crea un stat marioneta in estul Ucrainei, care ar putea fi folosit pentru a sabota restul tarii, sustin analistii. in disputa cu Rusia e nevoie de mai multa creativitate si de mai mult angajament din partea SUA, altfel Putin isi va consolida victoria, va gasi punctele slabe in arhitectura europeana si va face o noua miscare ofensiva.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )